may et

pipisik
mehmetçik vakfı, lösemili çocuklar vakfı ve deniz feneri derneği’nin kurban bayramında kurban kesmesi için anlaştığı şirket.

fakat(!):

-kurban parası toplayıp kesmemişler-

mehmetçik vakfı, lösemili çocuklar vakfı (lösev) ve deniz feneri derneği, kurban bayramında parasını ödeyerek ödenen miktarda kurban kesmesi için may-et şirketiyle anlaşmıştı. ancak şirketin, parasını aldığı kurbanlık hayvanları kesmediği ortaya çıktı. diyarbakır emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri, şirkete baskın düzenledi.

soruşturma kapsamında 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

deniz feneri’nden yapılan açıklama ise, soruşturma konusu olan iddiayı yalanlar nitelikte. deniz feneri yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kurulu üyesi osman acun, konuyla ilgili olarak “belgelerimiz, faturamız ve kamera görüntülerimiz elimizde. bayram günü 7-8 görevliyle birlikte kesim ve paketlenme bitinceye kadar işin başında bekledik. bağışçılarımızın iyi niyetini asla suiistimal etmedik, etmeyeceğiz. yasalara uygun çalışma yaptık. biz pırıl pırıl, sağlam bir iş yaptık diyarbakır’da. firmayla ilgili bir sıkıntı var” dedi.

ohh...
yiyin lan...
onları da yiyin.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol