11 aralık 2009 antalyaspor galatasaray maçı

instrument
şu dakikalarda antalyasporun galatasaray karşısında 2-0 üstün bir şekilde sürdürdüğü maçtır. puuuuu allah ceza vermiye sizin gibi takıma.
instrument
kewell 67. dakikada durumu 3-2 galatasaray lehine çevirmiştir. yaşa sen kewell. kız olsam verirdim lan sana. müjde ar bile hoşlanıyormuş senden.
mad
iki rezil gol yemiş olan bir galatasaray vardı bu maçta. sanırım ilkokula giderken falan ofsayt taktiği uygulatmışlardı sarı kırmızıya, lakin ne değişti de bugün o eblek taktiği kullandılar seneler sonra anlamış değilim. 2.gol zaten ofsayttan başlayan pozisyonun ardından kazanılan kornerden gelmiş. bakıyoruz ki değişen bir şey yok, dejavu yaşıyor izleyenler.

her ne oluyorsa oluyor 7-8 haftadır leş bir futbol sergileyen galatasaray, yine aynı oyunundan zerre değişiklik göstermeden popito ile golü buluyor. kimin nerede hangi görevi üstlendiğinden bihaber takımım ilk yarıyı 2-1 yenik kapatıyor.

güzelim hakemimiz seneler önce galatasaray - adanaspor maçında 50 metreden kaldırdığı bayrakla galatasaray’ın golünü iptal ederken, bugün kafasına göre işler yaparak sahayı terkediyor o da.

şunları da ekleyeyim de içim rahat etsin. arda turan, hani galatasaray kaptanı olan severiz kendisini, candır lakin abartmıyorum 10 haftadır esamesi yok sahada. ne bir katkı ne bir hırs kalmış eski halinden. vay arkadaş dikkat etmez mi türkiye’de insan kendine, bu medyanın karşısında malzeme olmak niye.

barış var bir de, koy bank asya birinci lige, deli gibi koşsun sahada. galatasaray çatısının altında duracak, yatacak yeri yok.

aydın yılmaz ismi var bir de. yani sadece ismi var. konya’da attığı son dakika golünün ekmeğini yiyor hala. yetenekliymiş, öyleymiş böyleymiş diyorlar da hani nerede arkadaş bu çocuk? ne koydu üzerine, hangi maçı geldi çevirdi, hangi maç 11 çıktı da iş yaptı. yani çok büyük şeyler beklemiyorsun, iş yapsın istiyorsun. ivedilikle yolcu olması lazım işte bu adamın. zira eminim binlerce insan bulabilirim bunu izlerken çıldıran.

2.yarıya geçelim bak çok uzattım. düdükle birlikte galatasaray’ın olduğu her yerde umut vardır mottosuyla başlıyoruz maça. ilk yarıdan biraz daha istek var takımda, biraz da antalyaspor’un isteksiz ve skoru korumaya yönelik tavırlarıyla, büyücü kewell’ın dahiyane düşüncesiyle elano beraberliği getiriyor. çok geçmiyor ki baskıyı arttıran galatasaray pek çok futbolcunun orada kendini yere salıp mücadeleyi bırakacağı bir şeyi yapmayan popito enfes bir şekilde içeri girip golü harry’e attırıyor. kalan dakikalarda ise yine stresli geçen zamanın ardından alınan 3 puan biraz olsun son zamanlar takımın üstündeki kötü havayı temizliyor.

3-2 galatasaray’ın galibiyetiyle sonuçlanıyor yani maç. ama bak yine de içimdekileri çok fazla söyleyemiyorum. sevdadan olsa gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol