barış ve demokrasi partisi

0 /
independence
kapatilan dtp’nin milletvekilleri ile birlikte ufuk uras’i da bunyesine alarak mecliste grup kurma sayisina ula$an parti. bugun meclise grup kurma konusunda izin almak icin ba$vuruda bulundular.
imphotep
"bi siktirin gidin artık,yeter lan bıktık sizden itoğluitler!" diyecek bir yetkilinin ülkemizde bulunmaması sebebi ile küf gibi çoğalan insanların oluşturduğu partimsi örgüt.
orqn
neyin partisi olduğunu hala anlamayanlar için geliyor;

http://img64.imageshack.us/img64/7256/dhaobjektifinden2009yil.jpg
independence
bugun yapilan genel ba$kanlik secimlerinde bdp’nin ba$ina selahattin demirta$ gecti. yapilan bdp kongresinde de dtp’den ali$tigimiz goruntuler yine kar$imiza cikti. istiklal mar$i okunmadi, abdullah ocalan posterleri acildi ve daha bir suru $ey.

dunden bugune bu zihniyette degi$en bir $ey yok.
independence
turkiye’nin onyargilarini yikmak icin kongre yaptiklari kapali alanda abdullah ocalan posteri acmaktan daha ba$ka yollara ba$vurmasi gereken parti. yargilarimiz ya da onyargilarimiz organik $eyler degil, havayla temas eder etmez kendileri uremiyorlar bakretiler gibi, kimi sebepleri var tum du$uncelerin. gecmi$ siyasi tarihe bakmak bile gayet yeterli bu yargilarin olu$ma sebepleri konusunda fikir sahibi olabilmek icin.
mitili
genel merkezine bu akşam saatlerinde kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırı yapılmış.

http://tinyurl.com/yz9m7gx
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol