ben eşcinselim diye her yerde kendini lanse etmek

independence
marjinal havalarinda gorunup ilgi odagi olmaya cali$an birey hareketi.

e$cinselsen e$cinselsin, bundan kime ne derler insana. ben e$cinsel degilim ama sagda solda ben e$cinsel degilim diye kendimi lanse etmiyorum, zira kimse ilgilenmez benim e$cinsel olmamamla, tipki senin e$cinsel olmanla kimsenin ilgilenmeyecegi gibi. insanin cinsel tercihleri ne zamandan beri ba$kalarini ilgilendirir oldu, ben bunu cozemedim bir turlu.
alorarola
harikalar diyarında özgürce yaşayanların ’’cesareti’’ esir edilmemişliklerini simgeleyen hasretçi sözü.. ayrıca demogoji sanatı olmasa açılmayacak tabu entrysi.
independence
e$cinselligi ozgurluk zanneden kisir du$unce urunu serzeni$. ozgurluk nedir, nasil ya$anir isimli independence kaleminden cikma 7 ciltten ve 12 sayfadan olu$an eseri bir an once edinmeleri gerekmektedir.

e$cinsellik, kendi cinsinden olan ki$ilere kar$i arzu hissetmektir, hepsi bu. nesi ozgurluk, nesi di$avurumculuk, nesi nane limon kabugudur bilemedim ben. bak misal burun kari$tirmak ozgurluktur i$te, uzerine konulmu$ bir yasak varsa ve sen bu yasagi delip geciyorsan her burnunu kari$tirdiginda, bu ozgurluktur. bir erkek bir ba$ka erkekle, ya da bir kadin bir ba$ka kadinla sevi$tiginde ortaya cikan yegane $ey ter kokularidir, ozgurlukleri degil. sevi$ diledigince diledigin ki$i ile, ama bunu ortamlarda "ay ben e$cinselim" vurgusu ile betimlersen ozgurlugunu ya$ami$ olmazsin, gotumuze gulme yetisi kazandirirsin sadece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol