serap eser

independence
kasim ayinda, universiteyi kazanabilmek icin gittigi dershaneden eve donecekti serap. otobuse bindi, eve gitmek icin otobuse binmesi gerekiyordu, o yol yurunmezdi ama ke$ke o gun yuruseydi. bilemezdi ki ba$ina gelecgi, neden yurusun.

saatler 20:00 sularini gosteriyordu. otobus sogutluce$me yolundaki papatya duragina yakla$irken bir guruldu koptu, otobusun camlari kirildi ve icerisi alevler icerisinde kaldi.

neden? kaza mi olmu$tu ya da bir ariza? motor alev mi aldi ne oldu?

hayir, ne kaza oldu ne ba$ka bir $ey. 5/6 kendini bilmez $erefsiz insan musveddesi otobuse monotof kokteyli attilar ve serap eser oracikta alev aldi. serap’a ilk mudahale kendisini otobus duragindan almak icin gelen babasi ve etraftan gecen araclarin $oforleri tarafindan yapildi. serap’in alev alan bedeni $oforlerin getirdikleri yangin sonduruculer sayesinde sonduruldu.

serap eser hemen hastaneye kaldirildi, tum gun yogun bakimda kaldi. doktorlari serap’in hayati tehlikesinin kalmadigini soylediler, hatta hatta yanik izlerinin de kalmayacagini soylediler, oysa serap eser’in vucudunun %25 ine 3. dereceden yaniklar vardi.

ilgili haber $urada;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12898627.asp?gid=229

ve i$te hayati tehlikesi olmayan ve hatta vucudunda yanik izleri dahi kalmayacak olan serap eser ancak bugune kadar dayanabildi. 17 ya$indaydi, cok guclu degildi. bugun artik tutunmaya cali$tigi hayatin ko$esindeki ellerini birakiverdi, daha fazla dayanamadi.

ilgili haber $urada;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13130045.asp?gid=229

teror 17 ya$indaki bir yavrunun daha canini aldi, hem de bir ay acilar icerisinde kivrandirarak. haydi $imdi birileri bunun aciklamasini yapsin bize, birileri desin ki "kurt haklari kurt acilimi", birileri desin ki "teroru bitirdik, bitiriyoruz", birileri desin ki bana dagdan inenleri affederek teroru sonlandiracagiz ve ben de bunlari soyleyenlerin suratina olabildigince tukureyim serap ismini kisik sesle mirildanarak.

topragi bol olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol