düşmanını sikinden uzay mekiğine bağlamak

independence
fantastik kabul ama olabildigi taktirde leziz bir intikam $eklidir.

gerekenler;

1- erkek bir du$man.
2- bok gibi para ama oyle boyle degil, cidden bok gibi para.
3- uzay mekigi.
4- uzay mekigi istasyonu.
5- sike surulecekten biraz daha az akil miktari.
6- eylemi gercekle$tirdikten sonra kacmak icin ikinci bir uzay mekigi.
7- uzay mekigi personeli.
8- göt.

kilsindir birisine, ama cok kilsindir yani ne $ekilde zarar versen seni tatmin etmeyecek bir boyuttasindir. yakalatirsin elemani adamlarina, cikartin lan pipisini dersin ve uzay mekiginin kanadina sikinden baglatirsin adami. astronotlara gerek yok zira insansiz uzay araci olmali, ba$kalarinin da ba$ini yakmaya gerek yok zira o uzay mekigi artik mundar olacaktir, dunyaya huzurlu bir donu$ yapamaz o arac, astronotlara yazik. sikinden uzay mekiginin kanadina bagli olan du$man ile birlikte kalki$ icin hazir olan uzay mekiginin kontrol odasina baglanip geri sayimi ba$latirsin.

10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - 0.. selametle.

sonrasinda da once ciplak gozle, ardindan durbunle ve en son da teleskopla hasminin hazin sonunu izlersin. uzay mekiginin hizindan oturu eger gozleri got deliginden birer birer cikip yere du$memi$se hala, o zaman atmosfer giri$inde surtunme sebepli yuksek bir isi ya$ayacaktir kendisi. eger atmosferden de az bir yanikla kurtulup uzaya varabilirse o zaman da $ekli $emali bozulacak, buz tutacak, ebesinin ami formatinda bir yaratiga donu$ecektir. $en kahkahalar e$liginde izledikten sonra ikinci uzay mekigi ile sen de tabanlari yaglayabilirsin artik. nasil olsa bok gibi paran ve uzay mekigi istasyonun da var, ne gam ne kasvet sana artik.
atacamadesert
ilk önce düşmanın sikinden uzaya bakmak sonra düşmanın sıkından uzay mekiğine bakmak sonra da doğrusunu okuduğum bir başlık olarak bir düşman var ve ille de sikiyle ilgili ceza verilecekse yüzlerce kedi dolu bir odada sikine kedi maması boca edilebilir. kedilere ikram olur. daha eğlenceli olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol