kızların fotoğraf makinasına ilgi duymaları

ripuloin
aslında kızların fotoğraf makinalarına ilgisinin tek sebebi, makine ne kadar iyi ise, kendilerinin o kadar güzel çıkacaklarına inanmalarıdır.
kalimera
çok ilginç olmayan bir ilgi duyma biçimidir. duyulur ilgi duyulmuyor değil ama neden kızlarınki duyuluyor onu da anlamış değilim.
ilgi duyduğumdan olsa gerek ben de gece gündüz yarı profosyonel mi yoksa tam profosyonel makina mı daha profosyonel kareler yakalamamıza yardımcı olur diye düşünmekteyim. enstantane ayarlarıyla ne kadar oynasam da bir türlü tutturamadığım olur ayarı mesela. bu sebepten ilgim kat be kat artar makinaya karşı. kadrajda çoğu zaman alakamı arttırmıştır, benim gördüğüm gibi görmüyor ki objektif. her neyse o deklanşöre basma anı var ya, o an; işte bütün ilginin sebebi o olsa gerek.
nickten yana sansim yok
zenit, minolta sevenler olgun erkeklerden,
canon, nikon sevenler genç erkeklerden
sony, olympus sevenler fazla popüler olmayan erkeklerden hoşlanır.

bunu anlamamızı bekliyorlar dostum anlasana! eğer bir kız fotoğraf makinesini değiştirmişse; başka marka almışsa bundan kendine anlam çıkartman lazım. mal gibi bakma bana öyle duvara mı konuşuyorum. alooo kime diyorum... neyse...

elma sekeriiii
onlar da insandır. böyle vücutlarının içinde organları vardır, el ve ayaklarını kullanırlar nefes alırlar falan.
normaldir kul yapımı her hangi bir $eye meraklı olmaları. evet.
independence
yanlış bir düşüncedir.

bu başlığı ilk olarak geçen sene okumuştum, tüm sermayemle canon’dan nikkon’â envayi çeşit son model fotoğraf makinesini aldığım gibi gittim taksim meydanında açtım bir seyyar tezgah, tüm makineleri dizdim üzerine. ve o gün anladım ki aslında fotoğraf makinelerine ilgi duyanlar kızlar değil zabıtaymış. beni seyyar satıcı zannedip tüm makinelere el koydular adiler. işin kötüsü bir kız da gelip "ahaha ne şekersiniz, tanışalım mı? akşam da veririm size bir kere" demedi, diyemedi arkadaş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol