sicaksutorbasi ni askere uğurlama mini zirvesi

sicaksutorbasi
2 aralık 2009 tarihinde askere gitmemden mütevellit bir nevi asker eğlencesi tadında geçecek ve bunca zamandır iyi kötü bir $eyler payla$tığım yazar arkada$larımı tanımak amacı ile istanbul-taksim civarlarında 20 kasım 2009 cuma tarihinde düzenleyeceğim zirvemsidir.$imdilik katılımcılar indy dir.
bu mutlu ve hüzünlü günümde bize katılmak isteyen arkada$ların istanbul’u ve sizleri daha iyi bilmesinden dolayı indye ula$malarını rica etmekteyim.

yazarın notu:söz içip içip dağıtmıcam.
independence
muhtemeldir ki bb $ahsini da kolundan surukleyerek katilacagim zirve olacak bu. beraberimde bir kac ki$iyi daha getirmeyi planlamaktayim kendilerine sormadan ama dur bakalim, netle$ince bilgi veririm o konu ile alakali. extradan "kesin" katilacak olanlar varsa bu ba$lik altinda bunu belirtsinler. ba$likta da belirtildigi uzere mini bir zirve olacak, dolayisi ile kalabalik bir kitle beklenmemekte zaten. gelecek olanlar gelsin i$te.
independence
$u andaki gorunu$e gore bu mini zirveye katilacak olan ki$iler $u $ekilde;

independence
sicaksutorbasi
tayfa75
mitili
mutant(belki ak$am saat 21:00 den sonra)

not: bb hazretleri valide haniminin ani ziyareti sebebi ile i$tirak edemiyor.

not2: henuz hicbir $ey kesin degil. resmi olarak yalan olup kimseye haber vermeksizin kendi aramizda da takilabiliriz ki zaten kac ki$iyiz, yine kendi armizda oluyor.

not3: bulu$ma gercekle$irse saat 20:00 den sonra taksim tarafindan bulu$ulacaktir. bulunacak mekan sigara icmeye elveri$li bir yer olacaktir.
independence
sicaksutorbasi’ni saat yakla$ik 17:00 sularinda aradim "biraz sonra sana doneyim mi abi?" dedi, diyi$ o diyi$. bu sebeple bulu$ma iptal edilmi$tir. kendisi icin toplanacak olan kitleye bu denli saygisizlik yapilirsa bundan sonrasinda yolu acik olsun.
486
malesef katılamadığım, sonra kimsenin katılamadığını gördüğümde üzülsem mi? sevinsem mi? bilemediğim zirveydi geçmişte kaldı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol