karı kız peşinde koşmak

ripuloin
tüm vakitlerini kız tavlamaya ayırmış, elini cinsel organından ayırmayan, ’’kadın kadın kadın kadın’’ diye inleyen abazalar sürüsüdür. bazıları kadınsızlık dönemlerini aşmalarına rağmen yine de bu sevdadan vazgeçemezler ki en tehlikeli tür budur.
instrument
çok ayıp ve gereksiz işlerden birisidir. akılsız başın cezasını ayaklara çektirmektir. şahsen ben hiç yapmam. bir yöntem buldum karı kız benim peşimde koşuyor. ama bu çözüm oldu mu hayır. onlardan kaçmak için ben de koşuyorum. her iki ucu boklu değnektir. kovalamaca bitsin ve sarılalım.
gavatar the last failbender
doğuştan gelen içgüdülerden biridir. çiftleşecek dişi bulmaya çalışan erkek gayet normal ve doğrudur. farklı dişilerle çiftleşmeye çalışan erkeğin durumu ise içgüdü durumundan ziyade psikolojik problemleri işaret eder.
anatollian wolf
eskidendi o karı kız peşinde koşmak şimdi koşmana hiç gerek yok eskiden erkek kadını kovalar ve değer verdiğini göstermek adına birşeyler yapabilmek için mucadele ederdi şimdilerde ise böyle bir durum olası değil aksine yer değiştirmiştir günümüzde genellikle kadınlar erkeklerin peşlerinden koşmaktadırlar.
anatollian wolf
bu olay güzel ülkemin her mühitinde geçerli bunun için bir kaç semt adı verebilirim kadıköy kaşe market önü rexs sineması ve çevresindeki rock metal tarzı barlar taksim ve çevresi bu olay için en uygun mühit.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol