mecliste pankart açmak

independence
turkiye buyuk millet meclisine taksim meydani muamelesi yapmaktir ki bunu bir de o meclisin milletvekilleri yapiyorlarsa durum daha da vahimdmir.

tipki iki gun once bir grup chp’li milletvekilinin yaptigi gibi.

meclis ba$kanina du$en, pankartlari acan milletvekillerinin disiplin kuruluna sevk edilmesi icin partilerin ba$kanlari ile goru$mek ve gereginin yapilmasini saglamaktir. ancak daha oncesinde de o pankartlarin hemen toplanip meclis di$arisina cikartilmasi saglanmaliydi, meclis ba$kani bu olayda son derece pasif kalmi$tir.

turkiye buyuk millet meclisi istiklal caddesi yahut bakirkoy meydani degildir, sayginligina ve guvenilirligine hicbir $ekilde leke surdurulmemelidir ama tabi bunu kime soyluyoruz o da ayri mesele.
akhillius
olayın bokunu çıkartmaktan başka bir şey değildir ki açan kişilerin bayalığını gösterir. hadi çinli’ler gibi bir de kavga edin mecliste de tam olsun. bence deniz baykal önce rte’ye saldırsın. sonra da kılıçdaroğlu girsin devreye. böylece konuşacak bol bol malzeme çıksın ki gündem boş bir işle meşgul olsun. bu arada asıl yapılacak olan şeyler yapılmasın. oh ne ala istanbul demi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol