peygamber seçme ve yerleştirme sınavı

imgoindeeperunderground
muhtemelen oss ve vaktinde mevcut olan oys’den daha kolay olan ve tanri tarafindan gizlice uygulanan sinavdir. bu sinanma sonucu secilen kisiye turlu eziyetler ve cefa ile birlikte pek cok meziyet de verilir. ayni zamanda sinav sonuclari oku emri ile aciklanacak, okuyunca sinav sonucunun ne oldugunu anlayacaktir kisi.
independence
ba$vuru formlarinin camilerden, kiliselerden ve havralardan rahatlikla temin edilebilen sinav..sinava girmeye aday olan ki$ilere $imdiden minik bir onerimiz olsun..peygamberi olmayi istedikleri dinin en yaygin olan dilini secsinler formlarda..misal islamiyete peygamber olmak istiyorlarsa arapcayi ana dilleri gibi bilmeleri gerekir..hiristiyan bir peygamber olacaklarsa ingilizceleri sular seller gibi olmalidir..yahudi bir peygamber olmak istiyorlarsa arapca ve ingilizceyi muhakkak bilmeleri gerekir..bir de raelyan diye bir grup cikmi$..onlara peygamber olmak istiyorlarsa bir bok bilmeselerde olur..nasil olsa raelyan denilen elemanlar da bir bok bilmiyorlar..super anla$irlar bu $ekilde.ba$vuru formlarinin son yatirma tarihleri kiyamet gunudur.i$aretleyeceginiz alanlari yumu$ak kur$un kalemle i$aretleyin ve gerekli alanlardan di$ari ta$mayin i$aretlemeleri yaparken..muhtemelen bu entry de bana giricektir ahirette.
dccl
mütemadiyen tutulduğumu düşündüğüm sınavdır.zira sevgilim (bkz: redd) vasıtasıyla tanrı zaten benim sabrımı denemekte zannımca şu anda sabrımı deniyor kanaat getirirse canımı alıp geri peygamber olarak gönderecek beni.
sevmiyorum seni gaye
ateistler, lezbiyenler, gay ve anarşikler de girebiliyormuş sınava. psym(peygamber seçme ve yerleştirme merkezi)’nden yapılan açıklamaya göre, 12 yaşını bitiren herkes, vahiysiz, bedelsiz sınava başvurabilecekmiş
(bkz: yersen)
demogorgon
puanınızı öğrendikten sonra psym tarafından size bir tercih formu yollanır. ortadoğu ülkelerine başvuru fazla olduğu için giriş puanı yüksektir. buraları kazanmak zordur.
suppiluliuma
kutsal kitap dersi ortak ders ama vah-1 vah-2 diye ayrılmış olan vahiy dersleri alana göreymiş. felsefe yerine peygamber sabrı testi varmış. özel yetenekte ise peygamber devesine biniliyormuş.
nerobianco
türkiyenin %47 lik kısmının kesin kazanacağı sınavdır.bizlerin götünde patlayacağıda kesindir.

edit: kötülemişler dahilsiniz sanırım o gereksiz çoğunluğa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol