haber siteleri

orqn
haber yayınlayan sitelerdir.

tek bildikleri sıradan haberlere çok alakasız,ama dikkat çekici başlıklar koymaktır.konunun içeriği başlıktan çok farklı olur genelde.
nickten yana sansim yok
estetikten, sadelikten yoksun sitelerdir. şimdi zaten olayın estetik boyutuyla pek ilgili olan yok. bodoslamadan dalıyorlar, bir arayüz yapıyorlar. bunu geçtim. ya amk bir insan sadelikten niye korkar ki?

meselâ bugün başbakan çılgın projesini açıklamış, ben de merak ettim gireyim dedim haberturk.com’a... ulan allah belanızı vermesin sizin. haberi bi türlü okutmadınız amk. taslak şu:

---------------------------ayırdım burada------------------------------------

başbakanın çılgın projesi! (haber başlığı)

bugün saat bilmem kaçta başlayan toplantı bıdı bıdı bıdı...

başbakanın yürek hoplatan fotoğrları için tıklayınız! (böyle her bir paragrafın altında bi link mutlaka vardır.)

başbakan aylar öncesinden hıncal uluç’a söylemişti bıdı bıdı bıdı... (bak haber yok hâlâ)

çılgın projeden çılgın videolar için tıklayınız!

başbakanın projesi kanalistanbul!!!! (oh lan sonunda)

--------------------------ayırdım burada-----------------------------


haberin aslı bu kadar kısa değil bir de... ben o habere gelene kadar anam ağladı lan. bulamadım o paragrafı. polise gittim de get kardaşım dedi. savcılığa müracaat ettim demoklesin kılıcını götüme sokmaya yeltendiler. şimdi ben nabıyım lan!

olması gereken nedir aga onu da söyleyeyim; başta dediğim gibi sadelik. önce haberi söyle. sonra haberin -varsa- evveliyâtını anlatırsın vs. vs. aralara öyle gözümüze girecek şekilde linkler koymayacaksın. onları en altta bir yerde ufak puntolarda yazacaksın...

bu kadar zor olmamalı lan bu.

not: bu mesele sadece haberturk.com için değil, sair birçok haber sitesi için geçerlidir. talihlimiz haberturk oldu. tebrikler.
orqn
bu sitelerden gündemi takip edebilmeniz için önce ünlülerin frikiklerini, sonra sarhoş olup dağıtan yabancı kızları, daha sonra hiç olmadığı kadar cesur pozlar veren fotomodelleri geride bırakmanız gerek. bilmemne.com a özel pozlar veren mankenle ’ bu ülkede erkek kıtlığı var ’ mottolu haberleri de atlatırsanız gerçek haberlere ulaşabiliyorsunuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol