yetenek sizsiniz türkiye

0 /
tandt
x factor ’un türkiye uyarlaması diyebiliriz bence.evet deriz bunu.

edit: program başladıktan sonra gördüm ki "x factor" değil "got talent" uyarlamasıymış evet.tüh.neyse.
independence
bu tur programlardan zerre hazetmeyen bir insan evladi olarak az once iki ogrencinin yaptigi showu izledim de dibim du$tu arkada$ ya. nasil estetik nasil asil hareketlerle yaptilar inanilmaz showlarini yanlarinda olup kucaklayasim geldi her ikisini de. ustelik ikisi de erkekti ve ben kucaklamak istiyorum ikisini de. yanli$ algilamayin kirdirmayin kafanizi.
tandt
bu hafta muğla üniversitesindeler. bu nedenle marmariste yazın ekmek parası için otellere çıkıp gösteri yapanları sık sık görebiliyoruz.
greyfurt
toplumun genelinin başaramadığı bir şeyi yapmanın her zaman yetenek olarak sınıflandırılamayacağını bize kanıtlayan programdır.

izlediğim ilk ve son bölümünde gitarıyla smoke on the water’ı çalıp söyleyen 62 yaşında ki bir amca elendi ama plastik borulara vurarak kafa ziken 3 salak seçildi.
juri bu kadar hassas çalışıyor yani.
greyfurt
juri koltuğuna oylum talu gibi her santimetrekaresi yalanası bir yüce mahlukat yerine hülya avşar’ı oturtarak ciddiyetini pekiştirmiş programdır.

yıllarını sanata adamış ve türk müziğinde çığır açmış bir yetenek avcısı olarak hülya hanım, oylum talu’dan daha faydalı olacaktır.

not: inşallah aralarda çıkıp şarkı söylemez. emekli oldu diye sevinirken buda başımıza gelmesin.
orqn
az önce bir adam çıktı burada.kafasında sürahilerle dans falan etti herhalde tam olarak izleyemedim.2-3 tane içi bi şey dolu sürahinin içindekileri dökmeden koşturdu durdu falan.olaylar buraya kadar benim için yeterince saçmaydı ama adam bir de gösterinin sonunda türk bayrağı çıkardı açtı.şimdi bu bana çok saçma geldi.yani 19 mayıs ta kule yapıp en sonunda türk bayrağı açmayı anlarım.hani o bir resmi bayram falan dersin ama adamın yaptığı işin hiç bir milli tarafı yok.yani kafasında sürahi taşıyor ve durup dururken türk bayrağı çıkartıyor bir yerinden.işin ilginç yanı o bayrağı gören seyircilerin bir anda galeyana gelip alkış kıyamet olması.ne yani şimdi adam orada aniden jamaika bayrağı açsaydı yaptığı işi daha mı kötü yapmış olacaktı.garip şeyler bunlar.

ayrıca acun ılıcalı nın programlarındaki insanlar neden bu kadar enerji dolu hiç anlamıyorum onu.hepsi çok uykusunu almış,düzenli kahvaltı yapan sağlık dolu insanlar gibi duruyor.var mısın yok musun daki yarışmacılar böyleydi hep.mesela ben gitseydim onun seçmelerine kesin almazlardı beni.şimdi yetenek sizsiniz türkiye yi izliyorum orada da seyirciler hep çok enerjik.her gösteriden sonra ayağa kalkıyorlar,hoplayıp zıplıyorlar.bak mesela çayım bitti benim şimdi,ama öldürsen kalkıp yenisini koymam.hayır yani ben burda bu denli üşengeçlik yaparken o insanlar nasıl bu kadar eneejik oluyor,garip şeyler bunlar.
independence
12 ya$inda bir cocuk tum salonu nasil ayaga kaldirip kendisini alki$latir;

buyurun izleyin;

http://tinyurl.com/yekcljr

guzelim ya, heyecandan konu$amiyor da.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol