şikayet et butonu

0 /
independence
sabah 04:30 sularinda sozluge ekledigim, saat 16:41 olmasina ragmen allahin kulunun ilgisini cekmeyen buton. entrylerin hemen altinda yer almakta.

okudugunuz entry ile alakali bir $ikayetiniz oldugu taktirde, $ikayetiniz ile birlikte entryi yonetime bu buton yardimi ile yollayabileceksiniz. buton comezler haric tum sozluk uyelerinde(gammazlar, moderatorler ve jedi de haric) cikmaktadir. $ikayet eden bireyin nicki de $ikayet ile birlikte yonetime iletilmesi sebebi ile gereksiz yere kullanilmayacagini umud ediyorum. opuyorum.
instrument
sabah 04:31 sularinda dikkatimi çeken, ama o vakitte entry yazan kimse olmadığı için kullanamadığım buton. yalan söylüyor da olabilirim. güzel olmuş yapanın edenin ellerine sağlık.
mad
kendi yazdığın entryi de şikayette bulunabiliyorsun. şizofren yazarlar için harikulade. değil mi? evet.
kalimera
üç dk. boyunca bakıp göremediğim buton. tam gözlerimde bir problem olduğu kanısına varıyordum ki, -aslında bayağı da endişelenmiştim- çarptı gözüme. ilgi çekmemesi çok normal, ben özellikle baltığım halde göremedim, haberi olmayanın nasıl ilgisini çeksin...
independence
oyle kadir$inas bir kitleyiz ki, kendimizden ba$kasini $ikayet etmek sanirim zorumuza gidiyor zira butonu hizmete actigimdan bu yana gelen $ikayetlerin hepsinde ki$i kendisini $ikayet etmi$.
laughter
#884981
sistemli ve programlı çalışınca gerektiği şekilde kullanmanın hiç de zor olmadığı buton. burdan diğer bilgiç arkadaşlara tavsiyem, az ama öz çalışmaları. mesela ben günde 4 saat çalışıyordum ama bol bol tekrar yapıyordum. tabi bu başarımda ailemin ve öğretmenlerimin yardımlarını da unutmamak lazım, onlar olmadan başaramazdım.
independence
her gecen gun yeni arkada$larimiz da kullanmaya ba$liyor bu butonu, sozlugun icerisi hic farkedilmeyen salak sacma yazilardan temizlenmi$ oluyor. cidden iyi bir $ey oldu bu butonu yapmak.
independence
artik gerekli entrylerde kullanilmaya ba$lanci cok $ukur ama yine de son derece az insan tarafindan kullaniliyor. yayginla$mali, yayginla$tirilmali.
kalimera
zannediyorum kendi entrymizin de altında çıkmasının sebebi, kendi entrymizi silmeye kıyamamamızdan ileri gelmektedir.
o kadar yazmışsındır, az çok emeğin geçmiştir, duygusal bir bağ oluşmuştur entrynle aranda. bi yamukluk görsen de elin gitmez silmeye. işte böyle durumlarda şikayet et butonu imdadımıza yetişir.
ben bakamayacağım, siz silin. **

(bkz: şikayet et button un tuhaf hikayesi)
independence
nihayet geni$ bir kitle tarafindan kullanilmaya ba$ladi bu buton. instrument’e, orqn’e, esrakesh’e ve diger kullanan tum arkada$lara te$ekkurler. emek verdiginiz bir $eyin geni$ kullanimini gormek cok guzel bir $ey, ozellikle sozluk icin inanilmaz faydali oldu. yerim.

edit: nerobianco da dahil tabi bu listeye.
instrument
kullanması entry girmek, entry oylamak ve sözlüğü okumak kadar gerekli olan buton. herkes kendine görev edinmeli bunu kullanmak için. ama amacı dahilinde. ye tabi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol