kolpaçino

nickten yana sansim yok
bugün izledim bu filmi. aslında hayatta izlemezdim ama "biletleri aldık, seni bekliyoruz" deyince arkadaşlar ayıp olmasın gideyim dedim... ve pek de şaşırmadım, 2 saatim boşa gitti. bazı sahneler gereksiz yere çok uzatılmış, diyaloglar da aynı şekilde bazen boka sarıyordu. filmin ikinci bölümü birinci bölümüne nazaran daha hareketliydi ve birkaç komik yeri vardı. ve kamera arkası en komik bölümüydü zannediyorum...

tanım: bir film.
rdm
boşa emek ve para israfı film. filmde küfüre aşırı gülen bi arkaşımın diretmesiyle gittik, zaten salonu arkadaşım gibi adamlar doldurmuş. filmde her "amına koyim", "siktir" gibi laflar geçince salon kahkaha cümbüşü? neye gülüyosunuz lan? günlük hayatta bolca kullanıyosunuz zaten bunları, ya da size kullanılıyor, biri size amına koyim deyince muhahahahaha gibi tepki veriyo musunuz? hayır. eee filmde olunca neyi komik oluyo?

bunun dışında "işemeli sıçmalı ayin" esprisi dışında filmi at çöpe. gitmeyin, gööndermeyin.
independence
tamami ile zaman kaybi olan bir film. turk sinemasi geli$sin deniliyor, sonra da boyle filmler cekiliyor. hayir anlamadigim $ey, yonetmenin ya da oyuncularin icine sinmi$ mi bu film, merak icerisindeyim.

cope atilacak paraniz ve havaya savrulacak kadar bol zamaniniz varsa ko$a ko$a gidin. hani recep ivedik altina bir suru verip veri$tirmi$im ya, yemin ederim bu filmden daha iyi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol