her şehit için bes dtp li öldürülsun

independence
yerel bolu express gazetesinde i$il er$en isimli bir yazarin yazdigi yazi. yazi ozetle $u $ekilde;

-------------------------------------------------------------------------------

yerel bolu expres gazetesinin yazarlarından işın erşen, 7 ekim 2007 günü, gabar dağı’nda bolu 2. komando tugayı’na mensup 13 askerin şehit edilmesinin ardından yayımladığı ‘türk, işte karşında düşmanın’ başlıklı yazısında, pkk ile sürdürülen mücadeleyi anlattıktan sonra, dtp milletvekillerin myk üyelerinin ve belediye başkanlarının isimlerini tek tek sıralamış ve şöyle devam etmişti: “türk ulusu, işte karşında düşmanın. ‘pkk bölücü terör örgütüdür, onun mensupları da vatan hainidir’ demedikten sonra bunların topu türk düşmanı olarak bundan sonra ‘sivil yurtsever’ unsurların hedefi olacaktır. kahpece pusu kuran dağdaki teröristin peşinde koşmaktansa üç-beş mikrobu temizleyip bundan sonra bir bizden, beş sizden, tamam mı, devam mı? demek gerekir. bunu yapacak ve diyebilecek yurtsever unsurlar da çıkar elbet. toplumun arzusu, yoğun olarak bu yöndedir. bundan böyle şehit edilen her güvenlik görevlisine karşın, bunlardan birinin aynı kaderi paylaşması toplumun çoğunluğunun isteği haline gelmiştir. artık kangren olmuş uzuv veya uzuvların kesilip atılma zamanı gelip geçmiştir.”

-------------------------------------------------------------------------------

en az yazi kadar vahim olan durum ise bolu cumhuriyet ba$savciliginin da, yargitayin da bu yazida herhangi bir suc unsuru bulmamasi.

aklimizi kacirmi$iz millet olarak, ba$ka bir aciklamasi yok.

http://haber.mynet.com/detay/yasam/her-sehit-icin-bes-dtpli-oldurulsun/476443
tayfa75
sahibinin boyle ha$metli bir gote sahip olmasini ve ettigi bu sozu ilk once kendisinin uygulamaya koymayi denemesini ve bunu denerken o gotunden kan aldirmasini dileyecegim ozlu sozdur. findik ta$akla milleti gaza getirip linc ortami yaratip bundan ucuz prim&rant pe$inde ko$an, adam olamayan, olamayacak ama adam desinlerci bir yaratiktir buyuk ihtimal bu sozun sahibi.

son olarak buradan yava$ oldur sacin ba$in dagilmasin demek istiyorum kendilerine.
independence
poker gibi bir yazi olmu$ bu;

+ be$ dtp li oldurulsun.
- blofunu goruyorum ve be$ dtp linin uzerine iki hizbullah militani koyuyorum.
+ be$ dtp li iki hizbullah militanini goruyorum, uc zenci arttiriyorum.
- benden pas!
+ salak, bloftu. elimde sadece ayazda sogutulmu$ bekci yaragi vardi onu da ben yicem $imdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol