şişman bir kızla sevişmek

independence
oncelikle bu eylemi gercekle$tirecek olan er ki$inin kemik yapisinin bir hayli saglam olmasi icap etmekte, zira $i$man kiz olarak nitelendirilen partner ki$isi degi$ik pozisyonlar denemeyi seven ve hatta ustte olmaktan ho$lanan bir birey olabilir. o zaman al ba$ina belayi.

yine ayni partnerin oral seks fantazisinden uzak durulmasi icap etmektedir. nihayetinde $i$man kizlarin gozlerini yemek burumu$ olma ihtimali yuksektir ve oral seks yapacagi er ki$inin penisini yiyecek bir madde $eklinde bir anlik bile tasavvur etse hayatinizin kaymasi saniyelerle olculebilir.

kesinlikle kendisi yatakta sinirlendirilmemeli, kizdirilmamalidir. uzerinizde kaba kuvvet kullanmaya kalkabilir, beyninizin pekmezini oracikta akitmasi i$ten bile degildir.

"sek yaparak zayiflatirim ben bunu, ta$ gibi kiz olur" du$unceleri ile sevi$meyin $i$man kizlarla, inanamayacaginiz kadar buyuk bir salaklik olur ki oyle boyle degil. ayrica planiniz tutsa bile zayifladigi anda ba$ka denizlere yelken acacaktir. umuda kapilmayin.

edit: $i$man bir kiz misin arkada$im, onla mi sevi$tin nedir? yazdiklarim yanli$ mi da saldirdin hemen berbat butonuna.
anakonda
sanırım sadece azgınlıktan duvara tırmanan erkeklerin yaptığı eylem. istemli olanı aklım almıyor. bir erkek şişman bir kızla sevişecek kadar sapık olamaz. iğrenç bi şey, sapkınlık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol