10 ekim 2009 belcika türkiye maçı

mad
türkiye için zerre önemi kalmayan maç. bosna’nın galibiyet almasından dolayı şimdi çıkıp laylaylom futbolunu oynasın türkiye. şu ana kadar kaybedilen gereksiz puanların cezasını başka adamın sikiyle gerdeğe girmek yöntemiyle kapatmaya çalışıyorlardı estonya’nın bosna’dan puan almasını dilerken.

üzülmüyorum, şu yüzdendir ki türkiye bunu her zaman yapıyor. bak a milli takım da demiyorum, tüm ülkenin olay sıkışınca başka şeylerden medet umması durumunu her dem yapıyor.

bu maçtan sonra da fatih terim’in edebiyatını dinleriz artık. ermenistan maçından sonra da istifalarını verirler diye düşünüyorum.
mad
dakika 7. belçika 1-0 öne geçti. ofsaytı kaçıran yardımcı hakem için diyeceğim bir şey yok.
mad
fox tv’nin rezil yayınıyla devam ediyor. arkadaş 16:9 senkronizasyonu kullanmayıp zoom seçeneğine mi abandınız, ne dandik bir görüntüdür o ya.
mad
önder turacı’nın yatacak yeri yokken milli takımda ilk 11 olarak başladığı maç da olmuş bu arkadaş. az önce bir hata yaptı ki evlere şenlik. ama biz fatih terim’in bu seçimlerini seviyoruz değil mi?
independence
ilk yari 1-0 elimize verilmi$ bir $ekilde sona erdi.

1-0 olmasi da bizim icin buyuk $ans aslinda, rahatlikla 3-0 olabilirdi ilk yari. ben vermedim ama verilmi$ sadakamiz varmi$ yine de.
independence
aha buyur adam elini kolunu sallaya sallaya ko$tu gitti tek ba$ina atti golu sonra da uzerindeki formayi cikartti adam.

2-0 maglubuz.

yazik bize be.
independence
mac 2-0 yenilgimizle sonuclandi.

ben $eye takildim esasen.

maci anlatan ya da yorumlayan ki$ilerden bir tanesi $unu soyledi mac esnasinda;

+ daha ciddi olmaliydi her $ey. ne olursa olsun koskoca bir ulkeyi temsil ediyor bu takip, "85 milyon insani temsil ediyor".

hangi ulkeden bahsediyordu anlayamadim. ben maci turkiye a milli futbol takimi oynuyor diye izledim bunca zaman, meger 85 milyonluk bir ulkenin takimiymi$. turkiye maci hangi kanaldaydi ki o zaman? d smartta falandir herhalde. izleyemedik bak gordun mu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol