makata şişe sokup intihar etmek

elma sekeriiii
türk milletinin sınır tanımayı$ının leziz bir örnegi daha.

turgutlu’da oturan k.y., geçen pazar günü saat 17.30 sıralarında eşi 57 yaşındaki n.y. tarafından, makatında kanama şikayetiyle turgutlu devlet hastanesi’ne kaldırıldı. doktorların yaptığı muayene ve tetkikler sonucunda, k.y.’nin makatında soda şişesi olduğu belirlendi. şişe, cerrahi müdahaleyle çıkartıldı.

iki gün gözlem altında tutulup tedavi edilen k.y., önceki gün taburcu edildi. k.y.’nin ifade veremeyecek durumda olması üzerine polis, eşinin ifadesine başvurdu.
n.y.’nin ifadesinde, “alışverişten döndüğümde eşimi evde acı içinde kıvranırken buldum. ne olduğunu sorduğumda, ‘hakkını helal et. ben intihara teşebbüs ettim. sabah makatıma şişe soktum’ dedi. bunun üzerine kendisini hastaneye götürdüm” dediği belirtildi.




aslına bakarsanız, burada 4 ayrı olasılık var:
1-kadın yalan söyledi, anal ili$kiyi merak ediyordu.
2-kadın yalan söyledi, bitmi$ cinselligini yeniden degi$ik metalarla gerçekle$tirmeye çalı$tı.
3-kadın meraklıydı, kenan evren stilinin ne oldugunu görmek istedi.
4-kadın dogru söyledi, çünkü bir gerizekalıydı.

ben olsam popoma $i$e soktum sabah hakkını helal et diyen karımın kıçına beyzbol sopasıyla yardımcı olmak üzere vururdum bir kaç kez.çektigi sıkıntıya ne hacet. aklına sıçayım onun.
kıçında patlasa daha hızlı ölürdü.


edit: o degil de ben neden kadın diye diretmi$im anlayamadım. erkekler de yapabilir. dogrudur.
independence
bu eylemden olmeden kurtulmayi ba$aran ki$i, omrunun kalan bolumunde durmaksizin saga sola sicacaktkir. soda $i$esi geni$ligi bu, boru mu lan.

gerci boru ebadina da yakin hani.
abdurrezzak bin reloaded
muhtemelen alacak verecek davası yüzünden bu adama bir ders vermişler. adamda tabiki benim gıçıma şişe soktular diyemez bu yüzden intihar süsü verilmiş olaya. sanki kendini sırtından 5 kere bıçaklayıp intihara teşebbüs etse daha bi akla yatar olurdu ama neyse.
elma sekeriiii
yaran okuyucu yorumlarına ev sahipligi yapmı$ haberdir:


cihan yontar 08/10/2009 - 17:30

bence bu intihar falan değil ya adam fantezi yapıyodu fazla zevke gelince kontrolu kaybedip şişeyi kaçırdı :))) napsın durumu acıklayamayıncada mecbur intihar dedi :)))

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol