nasa nin aya füze fırlatması

independence
ay yuzeyinde olu$acak toz bulutunun icerisinde su yahut buz zerrecikleri aranmasi amaci ile yapilacak olan $ey. onumuzdeki cuma gunu dunyadan kalkacak olan bir uzay araci ayin guney kutbuna dogru bir fuze firlatacak. kur$undan iki kat hizli hareket eden bu fuze gidip ayin guney kutbunun alnin catisini sikerticek ve cikan toz bulutlari icerisinde de bilim adamlar su ve buz molekulleri arayacak. eger bulabilirlerse de suyun bulunma ihtimali olan yerde bir uzay ussu kurma ihtimali artacak. zira uzaya giden astronotlar sularini dunyadan goturuyorlardi ve bu hem cok masrafli bir $eydi hem de gorevlerin surelerinin son derece kisalmasina sebep oluyordu. i$te ayda su bulunmasi durumunda uzay istasyonunun su ihtiyaci buradaki sulardan kar$ilanacak. astronotlar gusul abdestlerini bu sularla alacak.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=177589&cat=200&dt=2009/10/07
independence
bugun gercekle$en bombalama eylemi.

nasa yetkililerinin yaptigi aciklamaya gore bombalama son derece ba$arili ve tam isabetle gercekle$mi$.
greyfurt
amerikan emperyalizminin bardağı taşıran son damlasıdır. aylı kardeşlerimize saldırılmış, dağları ovaları acımasızca bombalanmıştır.

saldırıyı lanetliyor, aylı kardeşlerimize baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.
independence
amerika’nin yeni bir demokrasi goturme hareketidir. ayda bulunan kolonilerin ba$i olan zyxclw isimli ucuncu turden varligi devirip, ay kolonisine yeni bir rejim saglamaktir amaclari.

ulkelerin ici$lerine kari$tigin yetmedi mi amerika? bari uydulardan ve gezegenlerden uzak dur diyor ve sacmalamami burada noktaliyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol