farmville e erişimin engellenmesi

mad
insanın duyunca şaka lan bu diye tepki gösterdiği söz öbeği. hani oynadığımdan değil lakin bu denli bir yasağın getirimi arkasındaki zihniyet nasıldır anlamış değilim. vallaha biri kalkıp tamam lan şaka yaptık dese, komik olmadığını farklı şekillerde göstereceğim. şöyle bir açıklama gibi bir durum var kapatmayla ilgili bir de;

"telekomünikasyon iletişim başkanlığı’na gönderilen dilekçede farmville uygulamasının sertifikasız çiftçiliği özendirdiği vurgulanarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında siteye erişimin engellenmesi talep edildi."

bu zihniyetle başvuran bi’garip bu başvuruya kafa yorup oyunu kapatan bi’garip arkadaş, ne diyem ben şimdi buna. o vakit tüm oyunları engelleyelim, satışını durduralım. playboy mansion oynamayalım, sims’i bi kenara bırakalım. football manager ile futbol yorumlarının amına koymayalım afedersin.

ülkeye bak arkadaş ya. ne işlerle uğraşıyor, nelere parmak basıyor. çoğu insan da "hacı ben giriyorum, eki eki dns’yle hallediyoruz olayı" desin. türkiye’de 6000 erişimine engel koyulan site varken, en çok ziyaret edilen 6.site olan youtube’a bi’şekilde giriliyorken, zihniyetler hala değişmiyorken, kilisli abimizden gelsin çiftçiler için;

http://tinyurl.com/y8et3pg

ps: (bak bu da youtube linki, ona göre)
independence
ergenekon teror orgutu’nun silahlarini farmville isimli bolgedeki tarlalara sakladiklarindan $uphelenmeleri sebebi ile eri$ime engellemi$lerdir. duyumlar saglam ve derin yerlerden.

haklilar ama, daha evvelsi gun tarlama biber ekerken topraktan lav silahi cikardim. onu da ektim gerci sonradan ama mahsul vermedi, sattim yerine tavuk aldim, 2 gunde bir yumurtluyor 8 altina satiyorum yumurtalarini.
set me free
’dns kullanmak istemiyoruz’ ’çiftçiliğe özgürlük’ ’tarlada top oynamak da yasak mı’ sloganları ile başbakanlık merkez binası önünde eylem yapıldığına dair bir bilgi şu anda haberlerde.
pazarda dildo satan adam
-oğlum var ya aklıma süper bişey geldi lan.
-söyle hacı.
-öyle bişey yapıcam ki tüm türkiye bana ana avrat küfür edicek hatta küfür etmekle kalmıycaklar beni buldukları yerde yatırıp ...
-tamam tamam anladım da nasıl başarıcan ki böyle bişeyi?
-abi şu an milletin en hasta olduğu şey ne facebook oyunları önce bunları yasaklayalım o yetmezse facebook u yasaklarız baktık o da istediğimiz kadar küfür almadı o zaman google ı yasaklarız.
-senin ananı avradını yat lan şuraya.
-aha elde var birr.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol