google wave

independence
google’in el atmadigi bir boyle bir olu$um vardi, artik ona da el attilar.

google tarafindan olu$turulmu$ bir sosyalle$me agi. $imdilik sadece davetiye usulu kullanici aliyorlarmi$;

http://wave.google.com
independence
herkesin bir $ekilde yana yakila davetiye aradigi google $eysi. me lan bu? ozelligi nedir de millet pe$ine du$mu$ bunun ya? davetiyesi falan olan varsa bir haber salsin, gorelim neymi$ ne degilmi$.
independence
her allahin kuluna bir $ekilde davetiyesi gidiyor da, bir tek bizim sozlukten mi kimseye ula$madi bunun davetiyesi ben onu anlamadim. davetiyesi olan varsa haber versin de bir merakimizi yenelim.
independence
halen daha ne oldugundan bi haber oldugum / oldugumuz olu$um. bir davetiye tela$idir almi$ ba$ini yurumu$ ama bizim sozlukte kimsenin bu siteden haberi yok anla$ilan. hayir var da siklenmiyor mu onu hic anlamadim zaten.
independence
nihayet ben de edindim bundan bir tane. accountumla birlikte 8 adet de davetiye vermi$ sagolsun. davetiye isteyen olursa houston araciligi ile mailini yollasin bana.

edit: 4 adet kaldi.
mad
maxthon browserında da ibnelik çıkartıyor. bir de yeni kullanıcılara 8 adet davetiye veriyor, evet. lakin ben onları kızlara veriverdim hemen. kimileri de hiç bahsetmediğimi söylüyor, ayıp.
independence
halen elimde 4 adet davetiyesi bulunan gugil zimbirtisi. yollayin mailinizi alin davetiyenizi. bayanlara oncelik taniyacagimi hic cekinmeksizin belirtebilirim.
pinhan
independence tarafindan gonderilen davetiyle icine katildigim yeni google agi. insanlar cozdukce paylasirlarsa adapte olmamiz kolaylasir diye dusunuyorum.
independence
kalkip onca zaman davetiye aradim, en sonunda ek$i sozluk’ten isteyeyim dedim 7 tane davetiyeyi 3 dakika icerisnde buldum, elimdekileri dagittim ve iki gun sonra google wave kendisi davetiye yolladi bana. lan bunca zaman davetiye diye yanip yakilirken aklin neredeydi be karde$im. maillerimizi mi okuyorlar nedir anlamadim ki.
independence
bir sure merak icerisinde "ne menem bir $eymi$ bakalim" diye tirim tirim kurcaladigim, sonrasinda da bir boka benzetemeyip ugra$mayi da biraktigim gugil $eysi. elimde de halen 4 adet davetiyesi var, oyle bekliyor valla.
emma the gold one
tüm fonksiyonları kullanılabilir olduğunda yeme de yanında yat olacak oluşum. lakin şimdi giriş yaptığımda birbirimizin yüzüne bakıyoruz. hayır insanda bir de sorumluluk yaratıyor. tüm arkadaşlarını davet ettiğinden emin olmak istiyorsun. ’’ne menem bişi?’’ derlerse cevabın yok. ’’davetiyeyle giriyosun olm, kesin süper şeyler olacak!’’ beklentisi ile işte dünya daha yaşanır bir yer oluyor falan. teşekkürler google.
independence
davetiye sistemi kaldirilip herkese acildigi zaman muhakkak bir $eyler cikacak ortaya hepimizi $a$irtan ve yepyeni. artik uzaylilarla ileti$im mi kurariz, kameralar vasitasi ile okyanusun en dip ko$e bucak kisimlarini mi gezeriz, google cali$anlari ile sanal seks mi yapariz bilemem. bildigim $ey $u andaki hali icin bunca yaygaranin koparilmami$ olmasini temenni ettigimdir. eger sirf $u andaki gali icinse bunca yaygara basin toplantilari falan, google’a yaki$maz bir hareket olmu$.
beyaz komur
e-posta, anlık iletişim ve sosyal paylaşım ağı karışımı çok güzel tasarlanmış ancak alışması biraz zor olan yeni internet zımbırtısı. özellikle de yazdıklarınızın göndere basmadan karşı taraf tarafından görülmesi ilk başlarda zorluk çıkartsa da çok eğlenceli oluyor. hatta anlık iletişim sırasında tamamen farklı iki dil kullanılabiliyor. yani karşınızda konuştuğunuz kişi ile aynı dili bilmeniz gerekmiyor. google translate tarafından yazdıklarınız anlık olarak tercüme edilerek gönderiliyor.

kısacası çok güzel ve çok detaylı düşünülmüş bir sistem. henüz beta bile değil preview olması popüler olmasını engelliyor. ancak herkes kullanmaya başladığında yavaş yavaş e-posta’nın yerini alması bekleniyor.
independence
saga sola davetiye yollamamdan cok memnun kalmi$ olacaklar ki 21 adet daha davetiye yollami$lar saga sola yollayayim diye. hani isteyen olursa haber etsin mail adresi ile birlikte. gerci 20 tane kaldi.
mad
davetiye aldığımdan beri bir numaraya yaramayan google aparatı. davetiyeyi yollayandan mıdır artık nedir bilemedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol