mizah ve erotizm

superkahraman
mizah yapamayan insanların kullandığı bir üsluptur efendim erotizm. hatta erotizmin her türlüsü mizah beceriksizlerinin düştüğü denizde sarıldığı yılanlardır. kadını meta haline getirip aşşağılamak, eşcinselliği ötekileştirip gülünç hale getirmek, sürekli cinsel içerikli argolar kullanarak sinir bozukluğu yaratmak bu aptal mizahçıların sürekliği kullandıkları argümanlardır.

mizah yapamayan bu aptallara gülenlerde onlar gibi mizahtan anlamayanlardır efendim.

alınmaca gücenmece yok.
independence
dumbulluden bu yana kullanilan ikilidir. mizahin icerisinde erotizm olur, cok da $ik durur tipki erotizmin icerisinde biraz mizahin da $ik duracagi gibi.

ancak;

bak ancak dedim, anlaki uzun bir aciklama geliyor.

bu soylenilenlerden mizahin icerisine sokulan erotizm her zaman guzeldir yanilgisina kapilmamakta fayda var, zira erotizm de goreceli bir kavramdir. erotizm genel anlamda tamami gozukmeyen seksi objeler olarak nitelendirilse de, sen kufuru de pekala erotizm olarak kabullenebilirsin. i$te o zaman erotizm mizahin icerisine girdiginde baklava uzeri cikolata sosu gibi igreti durur, sakil kacar.

misal:

ba$lik; yarak
entry; (bkz: dun yedigim $ey)

bunu bir di$i populasyonu temsilcisi yazarimiz yazarsa hem erotiktir hem tebessum ettirir. bir er ki$i yazarsa igrenctir, ironisinin amina koyayim dedirttirir insana.

mizah ve erotizm ba$ligi altinda $ayet bir recep ivedik mizah anlayi$indan bahsetmiyorsak pek eglencelidir, okurken cok eglenilir ya da izlerken, ancak misah ve erotizmi kari$tiricam super adam olucam kisvesi altinda "hafiz dun bir kariya caktim, o hizla gitmi$ o da bir ba$kasina cakmi$" $eklinde igrencle$ilecekse, o zaman bir dakika daha du$unmemiz gerekir sanirim. dunyanin en iyi sevi$en adami benim ve bir de bu yetmezmi$ gibi en yaki$iklisi ile en zekisi de benim imajini "hatuna bir caktim uc gun oldu hala kendine gelememi$" soylemleri ile elde etmeye cali$manin da ne mizahla ne de erotizmle zerre alakasi olmadigini belirtmek isterim. yoksa 50.000 e yakin entry sahibiyim bu sozlukte, puanlamada ba$im tavana carpardi.
mad
denge sabitleriyle optimal seviyelere ulaşılması lazım ki gereken tadı alalım bu iki konu hakkında. veyahut tamamiyle koy götüne gitsin havası yaratsın insanlar, bundan mütevellit karşıdaki kimse de la bi sigigit havası yaratarak köşe bucak kaçılmalara sebep olsun konu dahilinde üretim yapan insanda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol