sistem geri yükleme

independence
windows`un sisteminizdeki daha once bulunan ayarlara donmenizi saglayan bir eklentisi..sistem geri yukleme noktasi olu$turuyorsunuz ve geri yukle diyorsunuz..sistem geri yukleme noktasinda geri dondugunde, o zaman dilimi icerisindeki ayarlara da geri donmu$ oluyorsunuz..fakat geri yukleme noktasi ile geri yuklemeye karar verdiginiz zaman dilimi arasinda $ayet bilgisayarinizdan kaldirdiginiz bir program varsa ayni programi yukleme $ansi yok dogal olarak..fakat ayni $ekilde bu iki zaman dilimi arasinda $ayet yeni yuklemi$ oldugunuz bir program varsa, o program geri yukleme noktasina donuldugunde yerinde durmuyor..hic yuklenmemi$ gibi oluyor..mail ve msn kayitlariniz ise hic degi$miyor..faydali bir eklenti.
independence
bir $ekilde virus yemi$seniz bu aparat sayesinde virussuz temiz hayatiniza donmeniz gayet de mumkundur.az once omrume omur katan windows ozelligi olmu$tur kendileri.
independence
windows’un en leziz ozelligidir.

makinen salak sacma bir sebepten oturu virus mu yedi? $ak diye virus oncesi bir gune yukle, bilgisayarin eski cillopluguna kavu$uversin oh$.
bb
bilgisayarınıza gereksiz bir güvenlik güncellemesi yaptığında ve hiçbir internet sitesine giremediğinizde hayat kurtarır.
elma sekeriiii
insanın hayatını kurtarır.

bilgisayarınız yava$ladı, ne yaptıysanız düzelmiyor. virustür muhtemelen, neyse.
benim gibi bilgisayar özürlüsüyseniz sistem geri yükleme yolunu deneyin.
mis gibi. oh. eski halinde devam etsin bilgisayarınız.

ya$asın geri yükleme noktalarım!
independence
cok super bir ozelliktir, eger ozellik aktifse. yok eger ben gibi mal beyinli bir tek hucreli iseniz o ozellik muhakkak kapalidir, vakit kaybetmeden aktif edin. kapaliysa geri yukleme noktasi da olu$amayacagindan oturu sistemi hicbir yere geri donduremezsiniz.
independence
kimi zaman ihtiyaciniz oldugu anda size sadece 2 gunluk gecmis verir ve maksimum 2 gun oncesine dondurebilirsiniz bilgisayari. yani 3 gun once bir virus girmisse makineye, 2 gun onceye cevirmek hicbir ise yaramayacaktir.

sistem geri yukleme noktalarini fazlalastirmak icin sisteme bu alanda kullanabilmesi icin daha fazla yer saglamalisiniz. bunun icin win7 de yontem su sekildedir;

baslat - bilgisayar(sag tik) - ozellikler - sistem korumasi - yapilandir

bu kisimdan miktari arttirisaniz bir dahaki sefere geri yukleme noktalarinin fazlalastigini goreceksiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol