facebook'ta paylaş butonu

0 /
elma sekeriiii
indy’nin yeni icadı.

dilediginiz entryleri bu buton ile payla$abileceksiniz facebook’ta.

da bir sorum var; feysi olmayan ne yapsın agam?! ayrımcılıktır bu.
olmadı. 10 üzerinden 2 verdim.
independence
begendiginiz yazilari falan facebook isimli $eytan icadinda payla$abilmeniz adina yapilan yenilik. boylelikle sozluk cok daha fazla kitleye ula$abilecek. sanirim.
independence
yalniz bir sorun tespit ettim ben. payla$tiginiz konunun icerisinde bir de reklam banneri yerle$tiriveriyor icerigin yanina. neyse onu da hallederiz.
anemon
sözlükten haberdar olmayan kişilerde artık tanıyacaklar sözlüğü. güzel bi icat. süper olmuş. bu şekilde daha fazla kitlelere ulaşılabilir. sözlükte nüfus patlaması olacağa benziyor. hadi bakalım hayırlısı.
orqn
uzun zamandır facebook a kaydolmayarak kendimce cool bir tavır sergilemekteyken birden bire bütün düzenimi alt üst etti bu buton.hep neden gelmiyorsun abi bak feyse,çok eğlenceli burası diyenlere yok oğlum sözlüklerde takılıyorum ben,öyle herkesin gittiği yerde işim olmaz benim diyerek atıyordum havamı ne güzel.e peki şimdi ne oldu?benim şiddetle karşısında durduğum bir oluşumla hastası olduğum bir oluşum arasında köprü kuruldu.entryim paylaşıldığı zaman facebokta ’bak sen gelmiyorsun ama yazdıkların geliyor feyse ehehehe’ diye benimle dalga geçen eşime dostuma ne diyeceğim ben ha!
independence
eskiden bir sorun yoktu zira sozluk turkce karakterli degildi. ne zamanki sozluk turkcele$ti, bu lanet buton turkce karakteri hatasi vermeye ba$ladi. halledemedim, olmadi. bu facebook kodu bilgi sozluk icin uygun degil, en nihayetinde bu anla$ildi.
independence
turkce karakter iceren herhangi bir ba$ligi payla$irken acilan pencerede yamuk cikan karakterlerin uzerine tiklayarak rahatlikla yaziyi duzeltebilirsiniz. alt taraftaki aciklama icin de ayni $ey gecerli.

edit: yok, bu sefer de facebook uzerinde linke tiklandiginda sorun yaratiyor. iyisi mi siz turkce karakter barindiran bir ba$ligi payla$mayin valla, en azindan ben bir care bulana kadar.
independence
yapilan denemelere gore sadece internet explorer uzerinde turkce karakter bozulmasi ya$aniyor. firefox’la, chrome ile falan gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz.
independence
otun bokun payla$ilmasi gereken buton. komik ya da anlamli manidar ne gorurseniz payla$iverin canlar. payla$imlarinizi ie haricinde bir browserdan yaparsaniz pek leziz olur.
nickten yana sansim yok
"küçük resim seç" denildiğinde seçecek bir logomuz yok. jedi bize niye bir logo almıyorsun. lan yaratıcı olsam bi şeyler karalar, fodoşopta falan bi şeyler yapardım da... beyin yok işte.
lauthres
aslında logo bol fakat sadece frame olarak paylaşıldığı için logoyu alamamaktadır. frame kısmına logo eklenmelidir.
independence
dileyen artik kucuk resimler icerisinde bilgi sozluk logosunu secebilirler. sanirim son sirada. ilk siraya ta$ima cali$malarim $imdilik ba$arisizlikla sonuclandi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol