cüneyt inay

independence
geni$ aile senaristi. bir de sitesi var bu arkada$in ve sitesinde ozgecmi$ini pek guzel anlatmi$. sirf ozgecmi$inden skec yapsa hasilat rekorlarina aday olur da kimse duramaz onunde.

$oyle ki;

hakkımda
1983’de kayseri de doğdum. altı aylıkken konuştum, aklıma bişey gelmediği için iki ay sustum ve sekiz aylıkken ortamı bozduğumu sanmasınlar diye tekrar konuştum. bir ay sonra yürümeye başladım ve kayboldum. böylece yürümeye başlandığında dümdüz yürünmeyeceğini sağa sola da gidilebileceğini öğrendim. 1 yaşındayken sütten kesildim ve emziğe başladım. 3 yaşına kadar düzenli olarak emzik emdim tam bırakacakken ilk kardeşim doğdu ve onu kıskanırken uykusuz gecelerimi emzikle paylaştım. divan altlarında, tuvaletlerde ailemden gizli gizli emzik emdim. ailem durumun farkına vardı ve 3,5 yaşında beni amatem’e yatırdılar. 4 yaşına kadar amatem de yattım ve okula başlayıncaya kadar temiz kaldım. 6 yaşından 17 yaşına kadar ilk-orta-lise gibi seviyelerde öğrenim gördüm ama ben baştan beri hiç seviye atladığımızı hissetmedim. üniversiteyi kazandığımda her şey sıkıcı olmaya başladı. mizaha bulaştım. gırgır, kemik, fermuar ve penguen dergilerinde mizah yazarlığı ve espiricilik yaptım. daha sonra olaylar kontrolden çıktığında kendimi kanal d’ye geniş aile dizisini yazarken buldum. bazen kafayı kırıp kpss’ye girmeyi ve maliyede vergi memuru olmayı düşünmüyor değilim.

hobileri: gada almak, okulu bitirmemek, müziğin sesini kısmak, ünlüleri rahatsız etmek.

yabanci dilleri: south park ingilizcesi, kuzeyli aksanı, iç anadolu şivesi, orta seviye burhan çaçan taklidi.

kardeşleri: birbirinden kıyak üç tane erkek kardeşi var. kendisi ikinci. abisiyle kendinden bir küçüğü aynılar, ama ikiz değiller aralarında beş yaş var. babama diyorum gel baba şunların yaşlarını eşitleyelim mahkemede, ikizimiz olsun, yok. e baba diyorum bari bizim boş duran tükanı satıp sermaye yapalım gene yok. vay arkadaş…

http://cuneytinay.com
independence
bugun yapmi$ oldugumuz maille$me sonucunda $unu soylemi$tir;

"sozlugunuzde yer almayi cok isterim ancak ukalalik olarak algilamayin ama oyle yogunum ki. ancak cevremdekilere sozlugunu onerecegim, bunu yapabilirim evet."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol