12 eylül 2009 istanbul yağmuru

independence
yagacak, guveniyorum ben meteorolojiye, bugun kesin yagacak. yagmazsa da pis sovecem kesin kararliyim bu sefer. kum torbalarini kapinin altina yerle$tirdim, sel olmasa bile yumruk atar vucut geli$tiririm.
independence
hava serinleri, ruzgar ba$ladi. az sonra yagmur beklentisi icerisindeyim, yagmazsa da meteorolojiye olan tum guvenim alt olacak ust olacak karmancorman olacak.

ulan uyumadan yagmur bekler oldum resmen sirf meteoroloji hakli ciksin diye.
independence
meteorolojinin agzina sicayim dedirten yagmur. bak ne diyorum?

"dedirten yagmur"

dedirtiyor cunku kardesim. millet evlerini ta$idi lan yagmur yagacak diye, sibop!
independence
gunlerden beri bahsedilen yagi$lar gercekle$meyecekmi$, en azindan korkulan $iddette gercekle$meyecekmi$ zira ruzgar yon degi$tirmi$ ve yagmur bulutlari da ruzgarla birlikte yon degi$tirmi$.
sicaksutorbasi
sadece istanbula değil hiç bi yere yağmamı$tır.


bodrumda sel bekleniyordur,deli gibi yağacaktı.bot turlarını iptal ettik yağacak diye.fakat saat 11:00 den beri günlük gün$lik mis gibi bi hava var arkada$.olmadı.

meteoroloji yi sınıfta bıraktım.
independence
millet evlerini ta$idi, kapilarinin altina kum torbalari yerle$tirdi, kimileri belediyenin ve valiligin onerisine uyarak evini bo$altti ve ust kattaki kom$ularina misafirlige gitti.

sonuc?

yagmur bile denemeyecek kadar hafif ciselemeler. kilyos ve sariyer haricinde hicbir yerde risk olu$madi bildigim kadar ile. insanlari bu kadar panige suruklemek, felaketi kara cuma olarak nitelendirmek kolay da, $imdi size olan guvenin yeniden yerine gelmesi ne derece kolay olacak bal onu hic hesap edemezsiniz artik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol