ciceksepeti.com

elma sekeriiii
online çiçekçilik.

siz siparisinizi veriyorsunuz, onlar istediginiz saatte ve istediginiz sekilde siparis edilen cicegi yerine ulastırıyorlar.

asıl süper olanı, kredi kartıyla degil de; kapınızda ödeme yapabiliyor olusunuzdur.
independence
her yerde var olan reklamlarini televizyona da ta$imi$lar. cicek sati$indan nasil bu kadar para kazanilabilir anlayamadim hic. insanin cicekci olasi geliyor;

http://www.ciceksepeti.com
independence
tam 7 kere telefon actim sipari$imle alakali konu$mak icin, tam 7 keresinde sesim ula$madi telefonun diger ucundaki insanlara ve 2 kere alo dedikten sonra "sanirim hattan du$tunuz lutfen daha sonra yeniden arayin" dediler bana. e karde$im sorun varsa sizde var bende degil zira hem cepten denedim hem 2 ayri sabit numaradan denedim, ayria hattan du$mu$ olsam sizi nasil duyayim ben bebeklerim canlarim benim, hi?

cicek piyasasi hakkinda bir fikrim yok ama 30 liraya vazolu falan son derece janjanli boyle kimil kimil bi$iler alabildim ya, herhalde burasi cok ucuz ya da esasen cicek piyasasindaki fiyatlar bu $ekilde. bir de internet sitelerinin kullanimi son derece kolay, sipari$ vermek icin uyelik $arti falan da yok, bir de saatinde teslim ederlerse pek sevicem kendilerini.
independence
yilba$i yakla$tikca spam mail trafigini abartili bir $ekilde arttiriyorlar. bugun bile 2 tane mail yollami$lar. uc dort kere cicek yolladim diye kurbanlari oldum spam konusunda. yapmasinlar boyle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol