9 eylül 2009 bosna hersek türkiye maçı

orqn
ne yapıp edip kazanacağımız maçtır.bak bu entrynin sonradan götüme girme ihtimaline rağmen çok iddialı konuşuyorum.taktik,diziliş falan önemli değil bi şekilde kazanırız biz bu maçı.
independence
saat 21:00 itibari izleyebilecegiz bu maci canli bir $ekilde. ancak fox tv’de yayinlanmasi sebebi ile reklama bogulmasi da cok yuksek ihtimaldir bu macin.
mad
rezaletin boy gösterdiği maç oldu. amatör küme takımlarının dahi daha iyi performans göstereceği bir oyun sergilenemedi. bak oyuncuların durumlarına hiç girmiyorum.
heddodepaso
milli takımımızın her zamanki performansını sergilediği, bosna hersek’in maç taktiğini mükemmele yakın uygulamasının yanında, maçın portekizli hakeminin maçın içine ettiği karşılaşma olmuştur. bir takımın maç kazanması için iyi oynamak gibi bir mecburiyeti yok, iyi oynamadan da ceza sahası cevresinde faul alıp duran toplardan gol bulabilir veya rakibin sert oyunundan kaynaklanan faullerle rakibini sahasından cıkarmayıp baskı sağlayabilir. kanımca bosna hersek’in sert oyunu, özellikle topu en iyi kullanan oyuncumuz arda’nın topu ayağına aldığında oldukça tedirgin davranmasına sebeb oldu. maçın daha ilk saniyesinde arda’yı marke eden oyuncu, yaptığı hareketle arda’nın ayakkabısını resmen eline verdi. ayrıca hakemin öncesinde hiçbir uyarı olmaksızın fatih terim’i doğrudan tribüne göndermesini de atlamamak gerek.
bu maçı kazanamayıp dünya kupasına gitme şansımızı mücizeye bıraksak da, bunun sebebi bosna maçından ziyede, beraberlikle ayrıldığımız estonya ve belçika maçlarıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol