7 eylül 2009 türkiye litvanya maçı

orqn
22.15 de ntv den canlı yayınlanacak maçtır.turnuvadaki ilk maçımız olması,litvanyayla eski hesaplarımız olması ve litvanyanın bu gruptaki en iyi takım olması nedeniyle bu maçın önemi çook büyüktür.kazanırsak çok rahat çıkarız gruptan,kaybedersek ne olacağı belli olmaz.
heddodepaso
türkiye’nin 84-76 kazandığı maç. hidayet 19sayı, ersan 17 sayı 6 ribaunt, ender de 16 sayıyla en etkili isimler oldular. ayrıca oğuz savaş da kenardan gelerek attığı 10 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. aslına bakılırsa bu maçta en büyük süprizler türkiye’nin 80 sayı barajını aşması ve 26da 23 gibi oldukça yüksek bir serbest atış oranı yakalamasıydı. takım gercekten iyi savunma yapıyor ama bize maçları kazandıracak olan ersan ve hidayet dışında skora katkı yapabilecek oyuncuların devreye girebilmesi. hidayet ve ersan’ın normal performanslarını sergiledikleri her maç toplam 35-40 sayı civarı attıklarını düşünürsek, bu maçta ender ve oğuz’un yaptığı gibi bir dış ve bir uzun oyuncumuzun skor yapması şart.
asygl13
tükiye’nin eurobasket’teki ilk maçıdır.üst düzey olan serbest atış yüzdesi ve uzun rotasyonunun iyi yapılmasıyla gayet iyi geçen bir ikinci yarıdan sonra 84-76 kazanılmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol