ucunda 1 milyon var

orqn
star tv de yayına başlayan yeni bir yarışma programı.yani program yeni ama format pek yeni değil aslında.bildiğin passaparola yı almışlar,bir2 değişiklik yapıp yeni program diye kekliyorlar bizi.ha tabi en büyük fark metin uca gitmiş yerine beyazıt öztürk gelmiş.fakat sanki oraya yanlışlıkla gelmiş,ya da birileri rica ettiği için zorla sunuyor programı gibi bir havası var,çok tutuk.

---------------çoksaçmaşey---------------

programın final bölümünün adı bababoom.10 tane kız ellerinde kimsenin göremeyeceği şekilde kağıt ve bozuk paralar tutuyorlar.sonra hepberaber bababoom diye bağırıp ellerini masaya vuruyorlar ve yarışmacı da çıkan sesten kimde bozuk kimde kağıt para olduğunu anlamaya çalışıyor.

---------------çoksaçmaşey---------------
mitili
sırf dansçı kızlar için gidip ufacık ve rahatsız koltuklarında izlediğim yarışma. ama kara bahtım kör talihim, dansçı kızlar yoktu ben gittiğimde. yanımda oturan bağyanla idare ederim diye düşündüm ama yanılmışım. gidip stüdyoda izlemeye değmez. su dağıtıyorlar reklam aralarında ama tuvalete çıkmaya izin vermiyorlar. insan bi şişe falan verir, ama o da yok. büyük eziyet gerçekten büyük.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol