football manager 2010

mad
30 ekim’de tüm bilgisayarlarda. cm 2010’un yeniden sıçmasıyla gönülleri tekrardan fethedecek.
westkhan
tirübünler daha detaylı gölgelendirmler mevcut fakat türkiyeden gene hiç bir takımın formaları ve armaları yok ve umarım bu sefer gene aptal sakatlanmaları ve transfer sistemini değiştirirler.
greewa
hic bir zaman bıkmayacağım ve bu serisini merakla beklediğim oyun.umarım biraz daha hızlı olur eskilerinden.
mad
ön siparişlerle daha ucuza geliyor bu efsane şey. türkiye’de vergiye 40 oyuna da 50 tl vererek 90 tl’ye alınıyor ameke.
mad
demosu hala çıkmamış. gerginliğe gerek var mı diye arayıp soracağım sierra’yı o olucak en son. cm2010’u adamlar piyasaya sürdüler lan. allah’tan rezil yapmışlar oyunu ki ihanete maruz kalmadı fm 2010.
mad
demo çıkış tarihi 16 ekim olarak belirlenmiş. demo çıktıktan 2 hafta sonra da oyun çılgınlarıyla buluşacak. vizeler başladığı vakit çıkarın ki ağzımıza sıçılsın sevgili satış sorumluları.
mad
demosuna 16 ekim tarihi biçmişlerdi lakin çıkıvermiş.

http://www.footballmanager.net/index.php?p=demo
aragorn2181
otuz dört sezondur oynadığım, fenerbahçeyi dünyanın devi yaptığım harika oyun. oyun diğer sürümlerinden çok daha geliştirilmiştir. önceki sürümlerde birkaç sezon oynadıktan sonra sıkılıyordum. ancak bu sürüm hep heyecan dolu bişi.
crimson
iyi hoş da zayıf bir takımla oynamak ve başarılı olmak neredeyse imkansız. zayıftan kastım dünya devlerine nispeten zayıf takımlar. örneğin beşiktaş’ı alıyorsun, 1.700 para ile başlatıyorlar seni oyuna. ulan biz sadece quaresma’ya 6 küsür milyon avro vermiş takımız. 1.700’le kimi alalım allasen? ama chelsea melsi alırsan iyidir hoştur. saatlerce tutar başında.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol