süreyya karabulut

angelus
münevver karabulut’un babası. kendisiyle yapılan bir röpörtajda cem garipoğlu’nun ailesinin kendisini aradığını ve haklarını helal etmelerini istediğini söyledi. kendisi de helallik olarak 3 milyon euro ve cem garipoğlu’nun teslim olmasını istediğini söyledi. ulan o 3 milyon euro isteğini yanlış mı duydum diye daha dikkatli dinledim, ki o esnada burnumu karıştırıyordum ve tam olarak odaklanamamıştım habere, yok hayır, baya baya para talep etti. ben daha bi’şey demem, arkadaş.
independence
kizinin parcalanmi$ cesedinin her bir ayri parcasi icin 1milyon euro talep etmi$ demek ki. baba yuregi tabi, dayanamiyor diger parcalarin haklarinin yenmesine, hepsi icin ayri ayri 1 milyon euro talep ediyor.

dunyaya getir, okut, buyut, sonra parcalarla sat kizini. yorum yapmaya kalkacam, sozlugun devamliligi riske girecek. susup tatlimi yiyeyim en iyisi.
independence
para talebinin esasi $u $ekildeymi$ haberlerde anlatildigi uzere;

garipoglu ailesi bir gazeteciyi araci olarak sureyya karabulut ile goru$turuyor ve talebiniz nedir diye soruyor. sureyya karabulut da 3milyon euro ms hastalari icin yapilacak olan bir hastaneye verilecek, cem teslim olacak ve kizimin adina bir okul yapilacak $eklinde talepte bulunuyor.

$imdi olay abu yandan bakinca biraz daha makulle$mi$ gibi gozukuyor ama degil. onem arzeden konu paranin kime gidecegi degil, paranin talep edilmesi. dava acarsin ve mahkeme bilirki$isi senin alman icin tazminat belirler, bak bakalim o zaman kimsenin sesi cikiyor mu. ama kendi kendine para talebinde bulununca kizinin cesedini kilo hesabi satiyormu$sun izlenimi cikiyor ortaya ki bu dunyanin en igrenc durumu oluyor haliyle.

sen para taleb etmeyeceksin, para gerekiyorsa mahkeme senin adina kar$i tarafi zaten bu cezaya da extradan carptirir.
akhillius
karaktesiz bir insan olduğu kızının arkasından 3 milyon euro kan parası istemesi ile gösterdi. giden gittikten sonra paranın ne önemi var.
independence
ya$adigi aciya kimsenin bir itirazi yok, ancak her gun birlerinin yakinlari faili mechullere gidiyor bu ulkede ama kimse de kameralarin onune cikip sokaklarda show yapmiyor. acin varsa hukuka birakirsin hukuk halleder. kalkip kizinin kan parasi olarak 3 milyon euro talebinde bulunmazsin, kalkip kameramanlarin elini opmeye cali$mazsin. allah inandirsin 3 aya kalmaz "hadi beni evlendir" turundeki programlardan birisini sunmaya ba$larsa zerre $a$irmam zira cocugunun olumunden nemalanan insanlari daha once de gordu bu ulke.

(bkz: semra hanim)
heddodepaso
kendisini kamuoyu önünde küçük düşürüp, "yuh be, kızının ölümünden pay çıkarmaya çalışıyor, rezil adam" denilmesi için oynanan oyunun, son derece başarılı olduğunu hakkında girilen entrylerden de anlayabildiğimiz baba.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol