pimi çekili el bombası ile ceza veren komutan

independence
gercektir bu olay;

mehmet tumer isimli tegmen, elazig’da bir taburda, nobet esnasinda uyudugunu iddia ettigi bir askere ceza olarak pimi cekilmi$ bir el bombasi veriyor ve bu bombayi elinde tutacaksin diyor.

bilmeyenler icin extra bir bilgi verelim, pimi cekilen el bombasinin elde tutulabilmesi icin mandalinin bastirilmasi lazim, aksi taktirde patlar.

45 dakika kadar elinde bombayi tutan asker defalarca tegmeninden yardim istiyor ancak tegmende ses seda yok. elindeki gucu tukenen asker mecbur bir $ekilde mandali birakiyor ve bomba patliyor.

sonuc?

4 $ehit asker.

i$in daha da aci tarafi konuyu taraf gazetesi ortaya cikartiyor, aksi taktirde $ehitlerimiz muhtemelen egitim zayiati olarak gorulecekti.
sipsi
garip olan bir başka şey de şehit olan askerimizin annesinin bugün yaptığı açıklamadır. defnetmeden önce şehit askerin tabutunu açtıklarını ve ellerinin sapasağlam olduğunu söylüyor kendisi, başka bir şekilde öldürüldüğünü iddia ediyor.

oysa ki teğmen el bombasını pimi çekik vaziyette verdiğini kabul etmişti. konuşulan bütün askerler de aynı şeyi söylüyordu. ne çıkacak altından merak ediyorum..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol