siberia

independence
1 temmuz itibari ile ba$layan guzel bir nbc dizisi. ingilizler dizi anlaminda ne kadar ba$arili olduklarini yeniden gostermi$ler. ilk bolumu son derece guzeldi, ikinci bolumu de yayinda $u anda.

sibirya’ya birakilan 14 yari$maci ve ya$adiklari olaylar. lost ile survivor kari$imi bir dizi.
aysemayse
-----------------------------spoiler----------------------------: çok hızlı ilerleyen dizidir, şimdiden 5 kişi gitti, heralde bir yerden sonra ayrılamayacaklar, kapana kısılacaklar orda, geri kalan bu kadroyla devam edecek.

dog soldiers filmine dönüşmesinden şüphe ediyorum, ha filmi çoğu kişinin aksine, zamanına ve çekim şartlarına göre hiç de beğenmedim diyemem, şimdi izleyince ne olur bilmiyorum ama rusların süper ötesi askerler yaratmak amacıyla yaptıkları bilimsel çalışmalar sonucu ortaya çıkmış korkunç yaratıklar olayına bağlanırsa çok klasik olacak. o mutant kurbağa filan neydi öyle allah aşkına.

ha o mantar, yarattığı halüsinatif etki, şamanların güçleri filan derken daha ruhani olaylara da varır mı bilmem? victoria mantarın etkisiyle adeta bir büyücü şaman gibi geleceği gördü de, o öleceksiniz çok ne bileyim, daha farklı bağlasalarmış, siz ölüsünüz filan dedi, losta bağlamasa bari. gerçekten ölmeli bir survivora dönüşecek, bekliyoruz.

ha bir de sakın ama sakın, bunların hepsi yapım ekibinin yarışmacılara bir oyunu çıkmasın. o başta ölen arkadaş filan ölmemiş, numaraymış heyecan katmak, korkutmak, o sabina’nın birden orada olması, parayı vermemek için kaçırmak amaçlı. zira "hepiniz öleceksiniz" çok fazla eski tip bir korku film repliği oldu. olur ya, oyunla başlar gerçeğe dönüşür aman lütfen, klişelere girmeyelim.

o gözlüklü woody allen tipli arkadaş favori kişim belirtmek isterim. en çok onu sevdim, zaten hep antik kuntik tipleri severim, lost’ta da favorim charlie’ydi. o elaman tipinden beklenmeyecek işlere girsin istiyorum. o öldüğü yere gitmeler, mağaraya bağırmalar filan cesaret ister sonuçta, x’i de o buldu, kurbağayı da o gördü, ateşi de o yaktı. yoksa o mu ekipten ayol, anlamadım. ama o kendini lider yapan siyahi arkadaşımız çok sinirimi bozuyor, öyle her zaman, kendi alakası olmayan işlerde bile öne atılan insanlardan nefret ederim. losttaki jack misali, gıcık oluyorum.

ha bir de her milletten adam var yani, türk de koyalarmış çok ilginç olurdu, valla bak alıştık latin, uzak doğulu, siyahi tiplere biraz farklılık yapın artık, gerçi karadağlı koymuşlar ama.

daha çok yazacaktım ama izlemiş kadar olmayınız diye susuyorum. dizinin güzel yanı, survivor gibi olduğundan, gerçeklik katıyor, sanki gerçekmişçesine daha çok heyecanlanıyoruz.-----------------------------spoiler----------------------------
independence
-----------------------------spoiler----------------------------:

hayvani bir meteor ta$i du$en bolge buldular, ya da meteor ta$i degil de ne bileyim, belki uzayli araci du$mu$tur. olmadi topragin altindan bir $eyler patlami$.

-----------------------------spoiler----------------------------
independence
dizi her gecen gun daha da guzelle$iyor ve artik kimi soru i$aretlerinin cevaplari ortaya cikmaya ba$ladi. ancak ortaya cikan cevaplar yeni soru i$aretlerini de cikartiyor ortaya.
independence
11. bolum ile ilk sezonu sonlandirdilar. ikinci sezonun olup olmayacagi henuz muallakta ama boyle bir diziyi sonlandirirlarsa buyuk hata ederler. aman diyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol