selam ben nazlı bana yazmak için tikla

independence
sprite’in acimasiz gercekler isimli internet sitesindeki nazli isimli hanim kizimizin mottosu.

"ben nazli, bana yazmak icin tikla."

ne egzotik bir cumledir bu ya.

bana yazmak icin tikla.

hani bunun bir bannerin uzerinde yazdigini bilmesem ve $u anda oldugumdan biraz daha kotu niyetli olsam "nereye tiklayacagim abla?" sorusu dudaklarimdan dokuluverirdi de, biliyorum ki bu yazi bir banner uzerinde bulunuyor ve tiklanmasi gereken yer bannerin uzeri. nazli’ya degil yani, bannere tiklanmasi gerekiyor. cali$tigimiz reklam ajansindan boyle bir reklam kampanyasi bilgisi bana ula$tiginda pek sevinmi$tim boyle tiklamali falan bir reklam olacagina, bir de i$in icerisinde nazli olunca daha bir hevese gelmi$tim, hevesten cabuk dondum zira banner 7 dakika icerisinde elimdeydi. 7 dakikalik bir heves ve gerisi koskocaman bir karanlik. uzuldum tabi.

oysa ne de hazirdim tiklamaya, nazli’ya, nazli’nin resminin bulundugu bannere.
elma sekeriiii
okudugumuzu anladık mı cevap verelim?

yurdum abazan erkeklerini çekmek için kullanılan bu mottoyla; sprite inanılmaz hit kazanmı$tır sanıyorum.
millet zurna kanallarında ömür çürütüyor olsun, sprite olayı gayet güzel ele almı$ ve sosyal mesajı gecikmeden vermi$tir:

ne kadar yazarsan yaz sonunda kar$ında kendini sana beyaz atlı prens son model arabalarla cirit atıyor gösterisi sunan hıyar insan, maymun çıkar. zaten son derece yakı$ıklı kariyer sahibi i$i gücü olan insanların zurna’da ne i$i olur, bu ba$ka bir tartı$ma konusudur.


(bkz: ben nazlı bana tıkla)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol