metin keçeci

independence
sunum yapmasin mumkunse, skec sunmasin. bir skec sunmasi 40 dakika suruyor ama 40 dakika sonunda biz halen daha bir $ey anlamami$ oluyoruz.
laughter
ne b*kuma çıkarırlar bu adamı anlamıyorum. konuşamıyor. evet, her insanın kolaylıkla kurduğu cümleler gibi cümle kuramıyor. yani anlamsızın anlamsızı şeyler çıkıyor ortaya. kendisi de bir sürü kelimeyi art arda sıralayınca bir şey oldum sanıp havalara giriyor. tiyatro sahnesinde ya, sanki her sahneye çıkan ya da çıkartılan bir şey oluyor. bir de şaka gibi ama buna skeç sunduruyorlar. çok güzel hareketler bunlar nereye gidiyor diye soruyorum ben de. zira bu maalesef komik değil trajikomik.
laughter
istirham ediyorum ki gülmesin ve konuşmasın bu adam. yoksa istediği kadar nefes alabilir, onda bi problem yok ama arkadaşım bak; gülmek ve konuşmak yok, anladın mı, napmıyoruz, gülmüyoruz ve konuşmuyoruz, hadi bakalım canım benim...
mad
yoruyor adamı. gülmesiylei konuşmasıyla, felsefik konuştuğunu zannetmesiyle. kelime oyuncusu falan. başkası sunsun lan şu skeçleri.
civeng
bugün yayınlanan çghb’de " aşkın gözü kördür derler, neden? " sorusuna " hangi gözü? " diyerek beni bir an kendimden geçiren insandır...
independence
mizah konusunda yetenegi yok, artik bunu kabul edip samanyolu tv’de yayinlanan dizilerdeki ak sakalli dede rollerine soyunmali. o klasmanda buyuk potansiyel goruyorum ben kendisinde, hem sakali biyigi ile hem de anlamsizcasina felsefe yapip beceremeyi$inde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol