pablo aimar

ups
maradonanin dunya uzerinde para verilip izlenmeye deger tek oyuncu olarak gosterdigi,yakin zamanda valencia’da mutlu olmadigini belirten,belki de dunya uzerinde tek gercek attacking midfielder.
sergey
hizi ve teknigini super bir sekilde harmanlayarak dunya futboluna daga vuran ancak valencia’da adeta curuyen,derhal daha buyuk bir takima gitmesi gerektigini dusundugum buyuk futbolcu.
senora
lakabı ’el payaso(palyaço)’ olan sempatik futbolcu.etrafındakileri ve kendisini eğlendirdiği için clarin adlı gazete ona bu lakabı takmış zamanında.ama bugün bu lakabı kabul ettiği için pişmanlık duyduğunu ve artık bu nickle anılmayı istemediğini söylüyor.
ayrıca tam adı pablo césar aimar’dır.
nick nicki nickince
pablo aimar (doğumu 3 kasım 1979) arjantinli futbolcu. ispanya’nın valencia c.f. takımında beş yıl forma giydikten sonra 29 temmuz 2006 da real zaragoza’ya 11 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu.bu takımda futbol yaşamını sürdürmektedir

futbola ülkesinde river plate’te başlayan aimar, 2001 senesinde ispanyol valencia c.f. klübüne transfer oldu. aimar beş sene bu takımın formasını giydikten sonra 2006 senesinde real zaragoza’ya transfer oldu. ve halen futbol hayatını bu takımda sürdürmektedir. arjantin milli futbol takımı’nın 2006 fifa dünya kupası kadrosunda da yer almaktadır.

başarıları:

arjantin ile
fifa dünya gençler şampiyonası: 1997

valencia ile
la liga: 2002, 2004
uefa kupası: 2004
süper kupa: 2004

melankomik
zeki ama çalışmıyor tayfasından bir futbolcu. sergen yalçın’ın biraz daha yetenekli olanı. büyük yetenekleri vardı hiç "büyük" bir takımda oynamadı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol