phoenix suns

anlamayanadam
izleyenlere buyuk keyif verirler (steve nash’in gelmesi buyuk etken). neredeyse her mac 100un ustunde sayiyla oynarlar, ee tabi fazla sayi olunca oyunda tempolu ve zevkli oluyor.
schenardi
bütün seneyi pivotsuz olarak geçirmelerine rağmen hızlı ve şuta dayalı sistemleriyle geçen sene olduğu gibi konferans finaline kadar gelmiş olan takım.
sergey
amare stoudemire gibi bir hayvanı bunyesınde barındıran ancak sakatlıklardan oturu gecen sezon kendısınden adam akıllı yararlanamayan nba takımıdır.savunmada pota altında ve hucumda ıse dısardan sutlarıyla yenılmesı zor bır takımdır.
nick nicki nickince
phoenix suns, nba takımlarından batı konferansı’nda yer alan önemli bir takımdır. 1968 yılında kurulan takım, aynı sene nba’e katılmıştır.

maçlarını us airways center’da oynayan suns, hiç şampiyon olamamıştır.

koç: mike d antoni
takım sahibi: robert sarver

son yılların en hareketli ve koşan takımı olarak öne çıktılar. steve nash’in takıma gelmesiyle fast break ağırlıklı hücüma dayalı basketbolu benimsediler. diğer takımalara göre kısa ama atletik kadrosuyla 2004-2005 ve 2005-2006 yıllarında batı finaline kadar yükseldiler. 05-06 sezonunda 7 oyuncu kariyerlerinin en yüksek sayı ortalamalarına ulaştı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol