ejder kapanı

telsiz arkadasi
nejat işler in psikopat katil "ensar" rollerine yaptığı yorum:

"gerçek hayatta insanları öldürünce hapise giriyorsunuz, ama filmde öyle değil; kesin biçin, bir şey olmuyor, bu yüzden seviyorum oyunculuğu."

camadam
on numara fragmanı olan filmmiş.. ayrıca "türkiye’nin ilk seri katil filmi" tanımıyla da ateşledi beni.. kenan başkomiser, nejat seri katil.. ooeeeh beea!..
orqn


bi kere bu kadar süper oyuncu kadrosu bir daha kolay kolay karşımıza çıkmaz herhalde.bu yüzden takdir ettim.filmdeki ’ufak tefek’ rollerde bile,başka filmlerde baş rollerde gördüğümüz oyuncuları görüyoruz.

filmle ilgili aslında öyle çok da büyük bir hata,eksiklik yok ama benim takıldığım bir kaç ufak nokta var.birinicisi kenan imirzalıoğlu’nun oynadığı karekter,sergilediği görüntüye göre pek bir terbiyeli konuşuyor.insan ondan,özellikle de filmin başındaki sorgu sahnesinde,daha sağlam küfürler duymak istiyor.hayır yani tabi insan küfür duymak istemez de adamın görüntüsünü görünce öyle bir beklenti oluyor.

bir de uğur yücel’in sesinde bi problem var.filmin bazı noktalarında ses düzeliyor,sonra şiveli bir hal alıyor.tam oturmamış.

bir de ezo ile uğur yücel arasında oluşan bağ çok yapmacık geldi bana.hayır yani birlikte iki operasyona gittiler diye hemen baba demeye kalktı adama.

son olarak,ki en önemlisi;nejat işler’in oynadığı film diye pazarladılar,adam filmin bi başında birde sonunda çıktı.başka da göremedik.ayıp oldu.
independence
uğur yücel imzasi olan bir filmin kotu olabilme olasiligi nedir ki zaten? bu film de $a$irtmadi beni, harika bir film olmu$. kenan imirzalioglu da hangi karaktere burunurse burunsun karizmatik adam, rolunun hakkini da fazlasi ile veriyor. e ugur yucel icin bir $ey soylemeye zaten gerek yok.

film gayet guzel ve konusu itibari ile de ic karartici bir film, oyle olmasi istenmi$ oyle de olmu$. sagda solda yazanlardan nejal i$ler’in seri katil rolunu canlandirdigi du$unulebilir ama yine de bu du$unce icin acele etmeyin derim ben, $a$irabilirsiniz.

muhakkak izlenmeli, son not olarak da bunu belirteyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol