dursun çiçek

0 /
independence
ergenekon savcilari tarafindan bugun sorgulandi ve tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi. henuz tutuklanip tutuklanmayacagi belli degil.
independence
albay dursun cicek’in avukatlari dun gece verilen tutuklama kararina bugun hic zaman kaybetmeksizin itiraz etmi$lerdi ve mahkeme heyeti bugun, hatta bir iki saat once avukatlarin talebini goru$mek uzere bir araya gelmi$lerdi. son dakika haberlerine gore mahkeme heyeti avukatlarin talebini inceledi ve %90 ihtimalle albay dursun cicek’in tahliyesine karar verildi.

haber henuz netlik kazanmadi ancak habercilerin iceriden aldiklari bilgi bu yondeymi$. tahliye kesinle$ince onu da buradan bildiririm.

edit: tahliyesi kesinle$mi$.
independence
teror orgutune uye olmak sucu ile getirildigi be$ikta$ adliyesinden kendisine tutuklama karari cikti ve hasdal cezaevine yollandi kendisi.
esrakesh
askeri savcılıkça tutuklama istemiyle mahkemeye sevkelmişti.lakin bugun genelkurmay askerî mahkemesi tutuklama talebinin reddine karar vermiş.
independence
hakkinda yeniden tutuklama karari cikartilmi$. yakalanip cezaevine kondugunda ucuncu kere tutuklanmi$ olacak. komedi filmi sanki vay arkada$.
independence
olum orucunda belki de en hakli ki$i. suclu sucsuz iddialarindan uzaktayim, sadece bu adama yapilan tavuklara yapilmami$tir derdindeyim ben. bir ara mahkeme kararlari ile birlikte $nav ceker olmu$tum, o derece.

yakalansin - yat
saliverilsin - kalk
yakalansin - yat
saliverilsin - kalk
yakalansin - yat
saliverilsin - kalk

tam 3 kilo vermi$tim ki haberi geldi olum orucuna ba$ladi diye.
mancin
durumu tam manasıyla ibretliktir. önce "kağıt parçası" denilen belgenin gerçek olduğu anlaşılmış, ardından altındaki imzanın da gerçek olduğuna dair üç kurum müspet yorumda bulunmuştur. belgenin gerçek olmadığını savunan genelkurmay sonradan ilgili kişinin terfi edemediği için belgeyi hazırlamış olabileceğini ileri sürmüştür. dün itibariyle de dursun çiçek internet andıcı ve propaganda siteleri ile ilgili "amirlerimle suçum aynıdır" diyerek ikrarda bulunmuştur.
e sistem bir kişiyi daha çiğnemiş ve tükürmüştür vesselam!...imza makinesi ithalatını araştıranlara selamlar.
independence
dun bir itirafta bulunmu$ kendisi "internet andici gercek bir belgedir" $eklinde. ee n’oldu ki $imdi, nerede kaldi onca yalanlamalar falan?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol