aliye rona nın oğluna aşık olmak

sipsi
aliye rona’nın hemen hemen bütün filmlerinde korkunç, kötü, cadı kadın rollerini oynaması sonucu dönemin bütün genç kızlarını içten içe korkutan durum. sevdiğiniz adamın annesi aliye rona, düşünsenize, düşündükçe geriliyorum valla. bir filminde ’oğluma döl veremediiiin’ diye bas bas bağırışı vardır ki amman aman.

’gönül ferman dinlemiyor allam çok aşığım’ laflarının bırakılması gereken andır aliye rona nın görüldüğü sahne. içkinize ilaç atıp kötü yola da düşürür, konu komşuya da rezil eder, parasız pulsuz sokaklara da atar.

not: kendisi ne iyi oyuncuymuş ki hala insanları bu denli korkutabiliyor.
zipirinsan
"allah yazdıysa bozsun" durumlarından biri. zaten bi aliye rona, bi semra kaynana, bi de fikretin kaynanası. kadının adını unuttum ama o ne dehşet kadın yahu!!! ha bir de, ah müjgan ah filmindeki müjganın annesi. o da felaket bi kaynana tipi.
xyclonb
efendim aliye rona’ya bile aşık olan insan yığınları ile doluyken etraf neden olmasınlık bir önerme. ama bizi ilgilendirmez. zira eşcünsel değilük ve istemezük..
angelus
aliye rona’yı, filmlerinde canlandırdığı karakterlerle birebir benimsemiş, karıştırmış malın en büyük korkusudur. o sebeple uyandırayım; film onlar adamım, gerçek değil. o ölenler falan senaryo gereği hep. aliye rona’da senaryonun gerektirdiğini yapıyordu zaten, bu kadar da kaptırma kendini. hadi bakalım.
westkhan
aliye ronanın kızına aşık olmakla aynı derecede kötüdür üstelik parasız pulsuz bir damatsanızsa vay halnizie adamın üstüne yılanları salar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol