sociopath

revenant
2006 yılının ekim ayında invidiosus’un planladığı proje olan sociopath, exitosus’un bass’a, cynicus bryonia marsi’nin de gitarlara geçip besteleri üstlenmesiyle hayata geçirildi. liriksel ve müzikal açıdan tamamıyla depresif bir stili benimseyen grup, tema olarak da kişinin psikolojik bunalımlarını ve hayalgücünün derinliklerindeki intiharları işlemiş, tarzını ise suicidal black metal olarak konumlandırmıştır.

grup underground black metal dinleyicilerine ulaşabilmek için demo kaydına yoğunlaşmış ve bu demodan bir parça olan "anxiety"i yayınlamıştır.

2007 senesinde çıkardıklar suicide is art demolarıyla başarılı bir yolda ilerleyeceklerinin sinyalini veren grubumuzun album kayıtları devam etmektedir. sociopath’taki cynicus bryonia marsi ve invidiosus nefastum grubunun kurucularıdır ve ezayah projesinin sahibi emrah karadağ’ın yakın arkadaşlarıdır.

piyasada bireyler toplumu değil toplum bireyi yönetir her zaman. en iyisi tek başına, yapmak istediğini yapmaktır. kesinlikle piyasaya oynanmamalıdır. her alanda ve en son oynanacak alan black metal’dir. bunu şu an başarabilen sociopath grubumuzun ileride kitlesinde toz kaldıracağına eminim. yabancı download sitelerinde en çok indirilen türk black metal grubu olma özelliği ne kadar kaliteli müzik yaptıklarının kanıtıdır. suicidal black metal’i doom metal ile karıştıran gerzek zihniyetlere en iyi cevabı demolarında yeterince vermişlerdir.

invidiosus’un yaptığı vokal değildir. adı sanı olmayan bişeydir. kelimesiz, anlamsızdır.nattramn’ın vokaline benzeyen çığlıklarıyla yeterince siyahtır ve bize fazladır. özellikle anxiety parçaları aylarca dinlenilmeli müziğin ne olduğu ve ne anlama geldiği iyi kavranmalıdır. dinlemeyen ve dinlemek istemeyen bünyelerde kavram değişikliği yaratacak olmasından dolayı tehlikelidir.



invidiosus - vokal (sagu, nefastum)
cynicus bryonia marsi - gitar (nefastum)
exitosus - bass gitar

http://www.sociopath.bravehost.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol