28 mayıs 2009 hakkari de 7 askerin şehit olması

independence
bugun hakkari’nin cukurca ilcesinde operasyon donu$unde mayinli tuzaga du$en askerlerimizden 7 tanesi $ehit oldu, 8 askerimiz yarali.

bunun uzerine turk silahli kuvvetleri, turk sinirina yakin bir bolgede tespit edilen teroristlerin uzerine ve bu teroristlerin kamplarina ucaklarla bomba yagdirdi. genelkurmay’in aciklamasina gore terorist grup ve kamplari tamamen ortadan kaldirildi, ucaklarimiz sag saglim uslerine geri donduler.

bir de bir kac haftadir murat karayilan isimli bir zibidi cikip ate$kesten ve silah birakmaktan bahsediyor, sonra meydana gelen bu olaylari da "bizden bagimsiz gruplarin kendi insiyatiflerinde vermi$ olduklari kararlar" olarak nitelendiriyor.

ve daha da beteri var. ulkenin yonetimindeki kimi insanlar da bu zibidinin soylediklerini taahhut kabul edip ciddi ciddi kimi planlar yapiyorlar bu zibidinin soylemleri uzerine.

buyurun alin o planlarinizi, sonrasinda ne yapmaniz gerektiginiz sizler bilirsiniz, zaten en iyi bildiginiz i$tir bu.

$ehitlerimize allah’tan rahmet diliyorum.
nickimi pisi 7
ailelerin durumu yürekleri dağlamıştır. kanalın biri şehit aileleriyle canlı yayında görüşmüş, izleyen bizlerin ailecek gözyaşlarına boğulmasına sebep olmuştur.
mekanları cennet olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol