2200 lu senelerden türkiye manzaraları

0 /
independence
2200 lu senelerde turkiye’nin icerisinde bulunmasi muhtemel olan durumlari ongoren ba$lik. unutmayalim ki hepimizin icerisinde gizli bir nostradamus yatiyor ve di$ari cikmak icin gerekli $artlarin saglanmasini bekliyor.

+ sene 2200. bugun rahmetli deniz baykal’in chp’nin genel ba$kanlik koltugunda ya$liliktan olmesinin tam 185. yildonumu. bilindigi uzere sayin deniz baykal’in vasiyetine gore kendisi koltugu ile birlikte gomulmu$ ve bu sebeple de mezari son derece ilginc bir $ekle burunmu$tu. i$te bu koltuk $eklindeki mezari gormeye pek cok ulkeden her yil onbinlerce turist akin etmekte ulkemize.
independence
+ sene 2200. tarihte okudugumuza gore 2009 senesinde turkiye’nin o donemki ba$bakani recep tayyip erdogan "onumuzdeki donem siyaseti birakacagim" demi$. 2010 senesinde olen vucuttan beyini cikartip canli tutmayi ba$aran bilimadamlari bilindigi uzere sayin recep tayyip erdogan’in ilk gonullu olmasi sebebi ile kendisinin vefatinda beynini gunumuze kadar canli tutmayi ba$ardilar. dun recep tayyip erdogan’in beyninin canli tutuldugu labrotuvarda cok ilginc bir geli$me ya$andi ve erdogan’in du$uncelerini monutore yazi $eklinde aktaran cihazdan $u $ekilde bir cumle cikti;

"ekon... kr..z all..a $u..r ulkem..zi tey..t ge..cek"

kripto uzmanlari bu anlamsiz gibi gorunen cumlenin uzerinde cali$malarini surdurmekteler.
independence
+ sene 2200. ankaralilar inatla melih gokcek’in belediye binasi bahcesinde gomulu olan mezarina her yerel secimlerde dogalgaz sayaci birakmaya devam ediyorlar. cocuklarin da onyillardir suren ellerindeki balonlari patlatip "bu balon da patladi mi? patladi" $eklindeki sozleri bitmek tukenek bilmiyor.
independence
+ sene 2200. bu sene de gelenekselle$mi$ "29 mart ta kurdistan in sinirlarini cizdik" isimli masalin yildonumu cocuklar tarafindan buyuk bir co$kuyla kutlandi. etkinliklerde bir kiz cocugu temsili kameralarin kar$isina gecerek "29 mart ta kurdistan in sinirlarini cizdik" dedi, temsili gazeteci cocuklar da pantolonlarini indirerek popolarina ucer tane $aplak attilar. etkinlikler cocuklar kadar buyuklerin de kahkahalari ile sona erdi.
akhillius
görmeyi pek istemediğim yıllardır. zira o kadar yaşanılacaksa bu hayat, acısı çok olur. unutulacak onca şey olur ki almaz beyin bir yerden. kalp taşımaz bu kadar sevgiyi. tadında bırakmak lazım türkiye’min güzel manzarasını.
melankomik
fenerbahçe türkiye kupasında adana demirspor ile final oynuyor.

200+3 sloganıyla bir kez daha başkanlığa seçilen aziz yıldırım, jüpiterden getirilen galaksiler arası futbol şampiyonasının en başarılı teknik direktörü xlyouz farwgysys ile 202 yıllık kupa hasretimize son vereceğimize yürekten inanıyorum dedi.

not: bir fenerbahçeli olarak bana bu entry’i girdirtenler utansın.
tokalon
okan diskoya götürdü..saba güldü..yemekler bayat,anadolu hayat...mehmet ali altıncı parmağını keşfetti,reha saçmaladı,birand kekeledi..

medya hep vardı..
tarih tekerrürden ibaretti...
aello
o zamana kadar ’turkiye’ adi altinda bolunmemis, baska ulkelerin mandaciligi altinda ezilmemis bir ulke kalirsa, izlenebilecek manzaradir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol