kanyon levent

myysteriouss
3-4 hafta önce levent’te açılmış bir alışveriş merkezi.pek büyüktür,capitol,akmerkez vs..yerlerin aksine üstü de açıktır,akla gelebilecek bütün mağazalar vardır neredeyse.bazıları pek çok yerdekinden daha büyüktür.mimarisi de çok güzel bence.farklı olmuş diğer alışveriş merkezlerine bakarsak...
mystic girl
alışveriş çılgınlığına yeni bi boyut getirmiş alışveriş merkezi.. wagamama’nın yakında rezervasyonla servis yapması olası gibi duruyor; zira o kalabalıkla baş etmenin başka çaresi yok gibi...
igor
perakendecilik sektorunde ismini altin harflerle kazimanin ilk yolunun buradan bir dukkan/yer kiralama oldugu gercegiyle karsi karsiya kaldigimiz alis veris merkezidir. bir cok avm gormus kisi olarak, afedersiniz ama bir sikime benzemeyen yerdir.guzide ulkemin bazi sehirlerinde mahalle aralarinda kucuk capli avmler vardir, mimari ya da muhendislik hatalarindan dolayi yanlislikla ustu acik kalmistir, mahalle halki da bu salakca durumu zamanla kabullenmistir ve bu durum devam eder bir allahin kulu da lan burasi niye boyle demez, ozetle kanyon da ayni bu sekilde bir yerdir tek farki buyuk olmasidir. konsept, trend denilerek yutturulmaya calisilmaktadir.
biskuvit
sosyetiklerin mekanidir. turkiyede tek subesi olan markalar ya buradadir ya da istinye parkta.

icerisinde num num, wagamama, midpoint gibi guzel ve pahali restaurantlar vardir. ayrica emperyalist kahveciler de oradadir.
john maynard keynes
icerisindeki num num, wagamama ve midpoint gibi cafeler/restoranlar aslinda pahali olanlar degildir. gina, obika, mezzaluna, sushico ve wan-na butce sarsici olabilirler. wagamama’da cha han, midpoint’de paella, num num’da ise swiss mushroom burger tavsiye olunacak lezzetlerdir, ortalama 30 liraya cikarsiniz. kithcenette’den de ayni fiyatlara cikarsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol