bilgi sözlük fsx geceleri

independence
$imdi benim aklima $oyle bir $ey geldi;

eger fsx sahibi olan varsa ve bu simulatorden keyif alan varsa aranizda, o arkada$larla birlikte haftanin kimi geceleri uzun ucu$lar yapilabilir multiplayer $eklinde. bir arkada$im ile birlikte yapmi$ oldugum ucu$larin enfesligi ve heyecani sebebi ile boyle bir fikir yuruttum esasen ve inaniyorum ki 5/6 ki$i olsak ve diyelim ki ataturk havalimanindan havalanip ozellikle ils sistemine sahip olan bir avrupa ulkesi havalimanina dogru ucsak inanilmaz keyif aliriz bu ucu$lardan.

fsx edinmenin yollarini bilmeyen arkada$larimiza cok net yardimci olabilirim o hic sorun degil, tek sorun makinenizin bu simulatore uygun olmasidir. minimum 512mb ekran karti ve 1gb ram ile cikin meydanba ve ayrica makinenizde de minimum 10gb lik bo$ alan olsun.

eger bu tur geceler gercekle$ebilirse tum ucu$un gerek print screenleri gerekse de video cekimleri sozluge hemen aktarilacaktir.

bekliyorum haberlerinizi du$uncelerinizi.

edit: "ben ucak kullanmaktan ne anlarim arkadas ya!" $eklinde serzeni$te bulunan arkada$lara da kise sureli hilzi bir temel egitim verilecektir gerek tarafimdan gerekse bu i$i bilen diger arkada$lardan.
independence
tandt’in da katilimi ile $imdilik 2 ki$iyiz. ilgilenenler houstondan mesaj atsinlar bana veya tandt’a.

bayanlar sadece bana mesaj atsinlar ama, tantd utangactir o konularda biraz.
independence
huni delisi’n de varmi$ bu simulator, bende de var, akhillius da indirmi$. $imdi digerlerini bekliyoruz sabirsizlikla, sonra egitimlere gececegiz iki gun boyunca, sonrasinda da super online multimedia ucu$lar gercekle$tirecegiz.

sizleri de bekleriz.
aello
zirvelerinin pabucunu dama attırabilecek olan gecelerdir.
kim bilir nerelere neleri uçuruyorlar o gecelerde...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol