oltayla el bombası tutmak

independence
her tarafi denizlerle cevrili canim ulkemin denizlerinin zenginligini gozler onune seren olay. sorarim size, ba$ka hangi ulkenin denizlerinden g3 mermileri, lav silahlari, el bombalari ve daha nice muhimmat cikar? ba$ka ulkede olsak istavrite, hamsiye, ne bileyim ahtapota falan tamah edecegiz, ancak i$in icine turkiye girince her $ey bir anda degi$ir, denizen balik yaninda meze olarak muhimmat cikar.

bugun istanbul’da sahilde bir balikcimiz denize oltasini atiyor, cektigi zaman oltanin ucunda el bombasi goruyor ve polise haber veriyor. rabbim oyle zenginliklerle donatmi$ ki bu ulkeyi, tarlasindan havuc cikar turp cikar tam otomatik tufek cikar, denizinden de hamsi cikar, lufer cikar, kefal cikar, lav silahi ve el bombasi gibi daha nice muhimmat cikar.

rabbim ulkemize ve el bombalari ile bezenmi$ denizlerimize zeval vermesin, dunyanin ba$ka hicbir bolgesinde bu kadar zenginlik yok.
instrument
oltasına el bombası takılan vatandaşımızın şaşkınlığı ve durumun tuhaflığı bir yana, ulan koskoca ergenokonsun denize silah mı saklanır. paslanmaz mı?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol