12 mayıs 2009 eurovision yari final gecesi

aello
internetten canli izlenebilitesi var midir diye merak ettigim ama bu merakimi gidermek icin de usengecligimden kaynakli her hangi bir caba sarf etmedigim yarisma.
independence
$u ana kadar yayinlanan $arkilardan sadece birinci sirada yayinlanan "out of my life" isimli $arki cidden guzeldi. digerlerinin hepsi sanki 90 larin $arkilari gibi. tamam 90 larin $arkilari cok guzel, cok cici ama 2009 dayiz. 2009 da yapilan bir $arki yari$masina 90 larin $arkilarina benzer $arkilarla katilmak neden? tum $arkilar bu $ekilde olsa ke$ke, kesin birinci olurduk.

edit: ermenistan’in $arkisi da fena degil ama.
independence
benim bittigim an $u andir.

dum tek tek’i dinledim, hadise’yi izledim, ne $arkiyi taniyabildim ne de hadiseyi. yilba$i gecesi trt1’de yayinlanan dar pantolon ve beyaz bluz ile seslendirmi$ oldugu $arkiydi ho$umuza giden, peki bu ne lan? canli mi soylediler acaba ki canli olmali, playback bu kadar berbat olamaz.

bir anda tum umutlarim alt ust oldu, yari finale cikmamiz ancak diger $arkilarin a$mi$ berbatliklarina bagli.

ps: ama salondan da feci bir tezaruhat koptu niyeyse.
elma sekeriiii
sunucuları ayrı bir tuhaftır. kız repliklerini unutup salak salak güler.
milletin arasına karı$ıp hayatımda böyle güzel bir an ya$amamı$tım falan der.adam ayrı bir yav$aktır.

independence
puanlama esnasinda ruslar tarafindan yapilan gosteri enfesti. sahneye ucak soktular lan, daha ne olsun. ustelik studyo 1000 metrekareymi$, bizim apartimani dik icine extradan yer kalir, oyle bir sahne.
laughter
bekleneni vermeyen performansın gecesi.
açıkçası ben hadisenin sesini pek duyduğumu söyleyemeyeceğim, aksine vokaldeki adamı dinledik hadise niyetine.

haa eğer şurda bi yanlış anlaşılma varsa da düzeltmek gerek; hadise dedik, çok taş dedik, ne giyse yakışır, ne söylese dinlenir, ona kurban olunur dedikse de yine de ortalama bişeyler bekledik yani.

şarkı değişicek, çok daha güzel olucak falan dediler, o değişikliği görememiş olmam benim özrüm mü sorarım size;
hadise kot-tişört halde cinsiyet farketmeksizin herkesin dibinin düşmesine sebep oldu. ama bu kıyafet neden bi kotun yarattığı etkiyi yaratamadı onu da sorarım size;
ayrıca hadise bildiğim kadarıyla şarkı yarışmasına katılmıştı, neden şarkı söylemedi bunu da sormak istiyorum...

gösteride tek hoşuma giden bölüm uğur’un sahneye çıkmasıydı. adam zaten çok güzel dans ediyo; herkese de göstermiş. olduk.

son olarak; benim hala umudum var tadında birşeyler söyliyim de hadise ablamızı çok da batırmayalım. umuyorum ki bu izlediğimiz performans yarı finali zaten geçecek olduğumuzun vermiş olduğu rehavete dayanarak özensiz olmuştur. inanmak istiyorum ki finalde böyle olmayacaktır. hadise bu sefer şarkı söyleyecektir. ve gümbür gümbür inletecektir.

edit: evet belki önemsiz bi yarışma ama ben seviyorum, ten point go to’yu heyecanla bekliyorum, bize gelmedi mi küfür ediyorum. ülkelere ana avrat sövüyorum. bize oy veren ülkelere şimdiden elbet bir gün tatile gidicem ve yüklü miktar para bırakıcam sözü veriyorum. ben türk’üm; içinde türk geçen her şey için böyle gaza geliyorum. milli sorun haline getiriyorum. yapıyorum işte arkadaş yapıyorum...




neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol