bilgi sözlük toolbar

0 /
independence
cok lazimmi$ gibi bir de ba$imiza bu cikti $imdi;

bilgi sozluk toolbar!

sag tarafta theme sekmesinin uzerinde yemye$il yanan yere tiklayarak indirebilirsiniz. benim koydugum ozelliklerden ba$ka kimse bir $ey kati$tirmami$sa icerisine spyware falan barindirmaz, ekmek istemez su istemez, sessiz sedasiz isteklerinizi bekler, arzularinizi yerine getirir, masaj yapar.

not: indirip de memnun kalmayanlar, yahut icerisinde olmasi gereken ba$ka $eyler isteyenler bu ba$lik altinda not alirlarsa pek super olur.
elma sekeriiii
sözlükten size gelen mesajları bildirir, hava haberlerinizi e-mail bilgilendirmelerinizi, radyo istasyonlarınızı ayagınıza getirir. güzeldir, begenmi$imdir.

ellere saglık.
independence
bu toolbar ile dilediginiz $eyi bilgi sozluk icerisinden de arayabiliyorsunuz. hani olur ya sozluk kapalidir da acmaya u$enmi$sindir, yukaridan ararsin o sonuclari sana yeni bir sayfada getirir, hayat i$il i$il olur.
armour
çok şahane evet. fakat yükledikten sonra bilgisayardan nasıl kaldırılıyor o lazım şu an. işyerindeki bilgisayara yüklemenin hiç de iyi bi fikir olmadığını farkettim bi anda. müşkül durumdayım.
independence
belki sari$in ye$il gozlu birilerini du$ururuz hesabina icerisine bir de bilgi sozluk chat zimbirtisi eklendi. hayirli olsun.

eklentileri gormek icin extra bir ugra$a gerek yok, sadece toolbar’a bakin, nasil olsa goreceksiniz.
azarath
firefox’ta 10 numara çalışan programdır. ie’de kullanmadım fakat tarayıcımda cuk oturdu, yalnız araçları biraz daha geliştirilirse çok geniş bir kitleye hithap edebilir.
independence
$imdi $oyle bir durum var, bu toolbar’a bir de radyo ekledim ancak emin olmamakla birlikte sanirim sifirdan indirmeniz gerekiyor bu toolbari.

yine de siz oncelikle rengarenk bilgi sozluk logosunun yaninda bulunan a$agi dogru yonelmi$ oka tiklayin, oradan arac cubugu ayarlarini tiklayin, acilan pencerede de en altta bulunan "online radyo dinle vs." $eklindeki yazinin yanini i$aretleyin, toolbar uzerinde radyonuz gozuksun.

$ayet bu i$lem i$e yaramazsa lutfen toolbari sifirdan yukleyin, yukleyip kurdugunuz zaman acilacak olan sayfanin icerisinde her turlu bilgi zaten detayli bir $ekilde var.

ben $imdilik 3 ayri radyo kanali ekledim sizler icin, bir tanesi latin muzigi, bir tanesi blues, bir tanesi de 80lerin $arkilari. gerisini siz online radio uzerinden kafaniza gore ekleme yaparak duzenlersiniz artik.

edit: bilgi radyo bir gun bir $ekilde birileri tarafindan faal hale getirilirse onu da ekleyecegim istasyonlar arasina.
ever frost
sürekli deneme mesajları gelip duruyo, nerden geliyo, niye geliyo anlamadım pek ama.öyle garip bir toolbarcık işte!çözemedim daha.
independence
ozellikle mesajla$ma fasilitesi cocuk oyuncagina dondurulmu$tur. bu $ekilde devam edecek olursa o bolum kaldirilacaktir.

cocukca $eylerle insanlarin da keyiflerini kacirmayi kim kendine hak olarak goruyorsa artik.
aello
şili’den yayın yapan istasyonda mis gibi latin çalarken birden amerikan popçu lady gaganın şarkısına yer verilmiştir, beni şaşırtmıştır. sürprizlerle dolu bu toolbar.

bir de mesaj olayının cılkını çıkarmıştır bazı kimseler, hadi bakalım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol